People & Style

Τζένιφερ Άνιστον - Τζον Χαμ: Ειδύλλιο... στο πλατό κι ύστερα ήρθε ο έρωτας

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται όσο κι αν το προσπαθούν....

Τζένιφερ Άνιστον - Τζον Χαμ: Ειδύλλιο... στο πλατό κι ύστερα ήρθε ο έρωτας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αντί να επιστρέψει ξανά στον Μπραντ Πιτ όπως έλεγαν ορισμένοι, η γνωστή ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Τζον Χαμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους προσπαθούν εδώ και καιρό να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Τζον Χαμ έχει γοητευτεί από τη Τζεν», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Τζένιφερ Άνιστον.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Morning Show» της Apple TV+, καθώς ο ηθοποιός εντάχθηκε στο καστ κατά την τρίτη σεζόν, αν και οι δυο τους γνωρίζονταν από καιρό αλλά ήταν δεσμευμένοι.

Τον τελευταίο καιρό, φήμες έλεγαν πως η 53χρονη ηθοποιός - η οποία ήταν παντρεμένη για δύο χρόνια, από το 2015 έως το 2017 με τον Τζάστιν Θερού - επέστρεψε στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ, συζύγου της από το 2000 μέχρι το 2005… Πράγμα που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Τζον Χαμ, του διαφημιστή «Ντον Ντρέιπερ» στην αξέχαστη σειρά «Mad men», o ο οποίος στο παρελθόν είχε δεσμό τόσο με την Άννα Οσεόλα όσο και με την Τζένιφερ Γουέστφελντ.

Δείτε επίσης