People & Style

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο 15χρονος γιος της μιλά για τις γυμνές αναρτήσεις της μαμάς του - «Ίσως ξαναμιλήσουμε» δηλώνει

Σπάει τη σιωπή του ο γιος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιντεν και μιλά για πρώτη φορά για το ρήγμα στη σχέση του ίδιου και του αδερφού του με τη μητέρα τους

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο 15χρονος γιος της μιλά για τις γυμνές αναρτήσεις της μαμάς του - «Ίσως ξαναμιλήσουμε» δηλώνει
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η περιουσία της αγγίζει τις 50 εκατομμύρια λίγες. Είναι μια σταρ παγκοσμίου φήμης με τεράστια καριέρα στο χώρο της μουσικής. Κι ενώ στα επαγγελματικά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή, στα προσωπικά της η πορεία της παίρνει διαρκώς την κατιούσα.

Η σκληρή μάχη που έδωσε για να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, έφερε στο προσκήνιο μια σειρά από βαθιές οικογενειακές εντάσεις. Η προσωπική της ζωή ταράχτηκε για ακόμη μία φορά από τη συνέντευξη-χείμαρρο που παραχώρησε ο 15χρονος γιος της, Τζέιντεν, εξηγώντας πώς έχει προκύψει το ρήγμα στη σχέση του ίδιους και του αδερφού του με τη μητέρα τους.

Το ντοκιμαντέρ της Ντάφνι Μπάρακ πρόκειται να προβληθεί σήμερα στο βρετανικό δίκτυο ITV και αποσπάσματά του δημοσιεύει η Daily Mail.

Μεταξύ άλλων, ο 15χρονος Τζέιντεν επισημαίνει ότι, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, θα ήθελαν να συμφιλιωθούν ξανά με τη μαμά τους «παρά το συναισθηματικό τραύμα που έχουν βιώσει». Επιπλέον, εξηγεί γιατί δεν θέλησαν να παραστούν στον γάμο και αποκαλύπτει πώς αισθάνονται πραγματικά για τον παππού τους, Τζέιμι Σπίαρς.

«Ίσως κάποια μέρα μπορούμε να καθίσουμε μαζί και να συζητήσουμε»

Την περασμένη εβδομάδα, η Mail on Sunday αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια έχει μήνες να δει τα παιδιά της. Ο πατέρας τους, ο πρώην χορευτής Κέβιν Φέντερλαϊν, που πήρε διαζύγιο από την Σπίαρς το 2006, είπε ότι η επιθυμία των αγοριών να αποφύγουν τον «ντόρο» γύρω από την προσωπική ζωή της μητέρας τους ήταν τόσο μεγάλη, που αποφάσισαν να μην παραστούν καν στον γάμο της τον περασμένο Ιούνιο με το μοντέλο Σαμ Ασγκάρι. Στην απάντησή της, η Σπίαρς κατηγόρησε τους γιους της ότι την εγκατέλειψαν και ήταν σκληροί μαζί της, ενώ ο πρώην σύζυγός της πέρασε σύντομα στην αντεπίθεση ποστάροντας βίντεο που δείχνουν την τραγουδίστρια να φωνάζει στα παιδιά ήταν όταν ήταν μικρότερα.

Στη συνέντευξη για το ITV, ο Τζέιντεν τονίζει ότι δεν «υπάρχει μίσος» στη σχέση με τη μητέρα του, αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και προσπάθεια για να γεφυρωθεί το ρήγμα . «Νομίζω 100% ότι μπορεί να φτιαχτεί αυτή η σχέση. Αλλά θα πάρει χρόνο και προσπάθεια. Θέλω απλώς να καλυτερέψει η πνευματική της κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ». Μιλώντας απευθείας στη μαμά του, ο έφηβος στέλνει ένα μήνυμα: «Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε».

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε με τη διάσημη μαμά του, ο νεαρός περιγράφει ότι κατάλαβε πόσο πετυχημένη είναι βλέποντάς της στην τηλεόραση να τραγουδά και να χορεύει με πλήθος κόσμου από κάτω. Η επιτυχία της, όπως επισημαίνει, ήταν κάτι που ενέπνευσε και τον ίδιο.

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει το ζήτημα της πυρετώδους δραστηριότητας της τραγουδίστριας στα social media, που φαίνεται να αποτελεί πηγή έντασης ανάμεσα στην ίδια και τα παιδιά της. Υπενθυμίζεται ότι η Σπίαρς έχει ποστάρει πολλές φορές γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram, και έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένα την πλατφόρμα για επιθέσεις σε μέλη της οικογένειάς της. Επίσης, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες των παιδιών της, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γιοι της δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τον Τζέιντεν, ο αδελφός του, που είναι αρκετά ντροπαλός και δεν συμπαθεί τις κάμερες, δυσαρεστήθηκε πολύ με την απόφαση της μητέρας του να ποστάρει φωτογραφίες του, παρά το γεγονός ότι της είχε ζητήσει να μην το κάνει.

Ο ίδιος πάντως αισθάνεται διχασμένος σχετικά με τη δραστηριότητα της μαμάς του στο Instagram: Από τη μία, θεωρεί ότι η Μπρίτνεϊ έχει το δικαίωμα να εκθέτει το σώμα και τη ζωή της στην πλατφόρμα, ενώ από την άλλη θα ήθελε να συνειδητοποιεί περισσότερο τις συνέπειες για την οικογένειά της. «Τα social media τη βοηθούν. Αν θέλει λοιπόν να το κάνει, καλώς, δεν πρόκειται να τη μισήσω για αυτό. Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να καταφέρει να αντιληφθεί τι είναι αυτό που την εμποδίζει να αγαπήσει την οικογένειά της... Είναι σαν να χρειάζεται συνεχώς να ποστάρει πράγματα για να λαμβάνει προσοχή. Αυτό συμβαίνει ήδη πολύ καιρό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σταματήσει ποτέ, αλλά προσωπικά ελπίζω να σταματήσει».

Δείτε επίσης