People & Style

Καμίλα Μορόνε: Όχι θα κάτσει να σκάσει το πρώην κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ξέφρενος χορός μέχρι πρωϊας για την καλλονή Καμίλα Μορόνε μετά το χωρισμό της

Καμίλα Μορόνε: Όχι θα κάτσει να σκάσει το πρώην κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδωσε... τα παπούτσια της στο χέρι στην Καμίλα Μορόνε κι εκείνη, απ' ότι φαίνεται, δεν πτοήθηκε καθόλου.

Η καλλονή μιμήθηκε το παράδειγμά του και σίγουρα δεν κάθισε σπίτι της να κλαίει ούτε για το τέλος της σχέσης τους ούτε για τις φήμες που τον θέλουν να βγαίνει με 22χρονη Ουκρανή μοντέλο. Έτσι κι αλλιώς λίγα τα ... ψωμιά της νέας συντρόφου του, αφού σε τρία χρόνια που θα κλείσει τα 25, θα τη χωρίσει, όπως κάνει με όλες όσες 25αρίζουν!

Η Καμίλα Μορόνε το "έκαψε" κυριολεκτικά στο πάρτι γενεθλίων της Καία Γκέρμπερ, την Κυριακή το βράδυ, μία εβδομάδα μετά, την είδηση του χωρισμού της από τον Χολιγουντιανό σταρ που έκανε το γύρο του κόσμου.

Η Καία, κόρη της Σίντι Κρόφορντ, έκλεισε τα 21 της χρόνια και το γιόρτασε δεόντως παρέα με τη φρεσκοχωρισμένη Καμίλα. Η εορτάζουσα ανέβασε φωτογραφία τους σε Insta Story, κάτι που φρόντισε να αναδημοσιεύσει η πρώην του Ντι Κάπριο δηλώνοντας ότι "περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά".

Καμίλα Μορόνε

Δείτε επίσης