People & Style

Με τη Μέγκαν: Όταν η Δούκισσα του Σάσεξ «σπάει» τα στερεότυπα

«Δεν με διάλεξε ο Χάρι, εγώ τον διάλεξα» είπε η Μέγκαν Μαρκλ, παίρνοντας συνέντευξη από την ηθοποιό Μίντι Κάλινγκ

Με τη Μέγκαν: Όταν η Δούκισσα του Σάσεξ «σπάει» τα στερότυπα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη Γερμανία συνεχίζεται η ευρωπαϊκή περιοδεία της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Σε αντίθεση με τους Λονδρέζους που δεν τους καλοδέχτηκαν, οι Γερμανοί τους έστρωσαν κόκκινο χαλί.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμα φορά η ισχυρογνώμων Μέγκαν με την σικ εμφάνιση της καθοδόν να δώσει το παρών σε εκδήλωση για την προώθηση των αγώνων Invictus 2023. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα κρεμ πλεκτό τοπ με ένα στην απόχρωση παντελόνι, που έρχεται σε αντίθεση με τη μελαχρινή ομορφιά της. Τα μαλλιά της τα είχε σε ένα από τα αγαπημένα της χτενίσματα, το σφιχτό σινιόν στη βάση του αυχένα, ενώ το λαμπερό μακιγιάζ της αναδείκνυε την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα της.

Ο πρίγκιπας Χάρι από την άλλη επέλεξε ένα γκρι ανοιχτό κοστούμι που συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο. Το συγκεντρωμένο πλήθος πάντως τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό, που είναι βέβαιο ότι θα τους ζεστάνει πριν επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη του Λονδίνου, όπου η αμηχανία ξεχειλίζει σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι θα δώσει ομιλία στην ετήσια απονομή των βραβείων Well Child Harry.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την άφιξη τους στη λονδρέζικη πρωτεύουσα, ένας από τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τη στάση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του απέναντι στο παλάτι κρατούσε πλακάτ στο οποίοι αναγραφόταν η φράση «ψεύτικα βασιλικά μέλη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σε νέο podcast που κυκλοφόρησε παράλληλα με την άφιξη τους στη Γερμανία, η Μέγκαν στη συνέντευξη που πήρε από την ηθοποιό Μίντι Κάλινγκ με την οποία και μίλησαν για τις χαρές, τις προκλήσεις και τα στίγματα του να είσαι ανύπαντρη γυναίκα, σχολίασε ότι δεν θέλει να της λένε ότι είναι τυχερή που την διάλεξε ο Χάρι. «Ευτυχώς, έχω έναν σύντροφο που αντικρούει αυτό το αφήγημα για μένα και λέει: «Το βλέπουν όλο λάθος. Εγώ είμαι ο τυχερός που με διάλεξες», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα του Σάσεξ. «Αλλά είναι έμφυλο, αναχρονιστικό και στερεοτυπικό να λέμε ότι μια γυναίκα είναι τόσο τυχερή λόγω αυτού και απλώς τροφοδοτεί την ιδέα ότι περιμένει κάποιον να της πει ότι είναι αρκετά καλή και όχι να ξέρει από μόνη της ότι είναι καλή», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης