People & Style

Χάρι Στάιλς: «Πήγα να… φτύσω αλλά επέστρεψα!» - Η απάντηση στο βίντεο που ξεσήκωσε σάλο

Ο 28χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός αστειεύτηκε για το viral βίντεο που τον δείχνει να φτύνει τον συμπρωταγωνιστή του στο Φεστιβάλ Βενετίας

Χάρι Στάιλς: «Πήγα να... φτύσω τον Κρις Πάιν»!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει το viral βίντεο που δείχνει τον Χάρι Στάιλς να… φτύνει τον Κρις Πάιν, λίγο πριν κάτσει δίπλα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας όπου παραβρέθηκαν με αφορμή την ταινία «Don't worry darling» στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Ο Στάιλς, παρακολουθώντας την αναστάστωση που πυροδότησε το βίντεο, έδωσε τη δική του απάντηση όταν βρέθηκε στη σκηνή με αφορμή τη συναυλία του με τίτλο «Love On Tour: Madison Square Garden Is Harry's House». και είπε: «Είναι υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο να είμαι πίσω εδώ. Μόλις πήγα στη Βενετία για να φτύσω τον Κρις Πάιν, αλλά μην φοβάστε, επέστρεψα» με τους θαυμαστές του να ξεσπούν σε γέλια.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπρόσωποι του Στάιλς αρνήθηκαν τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την κόντρα των δύο αντρών, ενώ επισήμαναν ότι ο τραγουδιστής «δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν», ενώ τις ίδιες δηλώσεις έκανε και ο εκπρόσωπος του Πάιν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Χάρι Στάιλς δεν έφτυσε τον Κρις Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από σεβασμό μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε πρόταση για το αντίθετο, είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μόλις λίγες ημέρες ο Χάρι Στάιλς προκάλεσε αμηχανία και αναστάτωση, όταν πλησίασε την καρέκλα του Πάιν και φάνηκε να φτύνει τον ηθοποιό μπροστά στη σύντροφό του, Ολίβια Γουάιλντ, η οποία μάλιστα είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας! Πιο συγκεκριμένα, ο Πάιν καθώς χειροκροτούσε, ο Στάιλς κατευθύνθηκε προς το μέρος του και λίγο πριν κάτσει στη διπλανή θέση, φαινόταν να φτύνει ανάμεσα στα πόδια του συμπρωταγωνιστή του!

Εκείνος γέλασε αμήχανα, σε αντίθεση με τον Στάιλς που έδειξε να αδιαφορεί και να απασχολεί τον εαυτό του με το να διορθώνει το σακάκι του, ενώ όλοι παρακολουθούσαν το απίστευτο σκηνικό…

Φήμες στο Χόλιγουντ αναφέρουν πάντως ότι οι κακές σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών ξεκινούν από τη φιλική στάση που διατήρησε ο Κρις Πάιν απέναντι στην πρωταγωνίστρια της ταινίας, Φλόρενς Πιου, η οποία έχει κόντρα με την Ολίβια Γουάιλντ και την Πιου επικρατεί διαμάχη, καθώς η δεύτερη δεν βοήθησε στην προώθηση της ταινίας.

Δείτε επίσης