People & Style

Βικτόρια Μπέκαμ: Αχάριστη νύφη, μνησίκακη πεθερά

Η απόσταση ανάμεσα στη Νίκολα Πελτζ και την πεθερά της Βικτόρια Μπέκαμ όλο και μεγαλώνει, με τον άμοιρο τον Μπρούκλιν να προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα

Βικτόρια Μπέκαμ: Αχάριστη νύφη, μνησίκακη πεθερά
Αρθρογράφος: Σόφη Λούκα
Από Σόφη Λούκα

«Η νύφη αφόντας γεννηθεί, της πεθεράς της μοιάζει», λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός.

Τι λένε οι Βρετανοί για τις νύφες και τις πεθερές που μοιάζουν τόσο πολύ, που τελικά καταλήγουν να μισιούνται διεκδικώντας τον ίδιο άνδρα, η μία το σύζυγο και η άλλη τον γιο, δεν είναι ευρύτερα γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι η απόσταση ανάμεσα στη Νίκολα Πελτζ και την πεθερά της Βικτόρια Μπέκαμ όλο και μεγαλώνει, με τον άμοιρο τον Μπρούκλιν να προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα.

Οι δύο γυναίκες, που πριν από το γάμο στήριζαν η μία την άλλη με τις αναρτήσεις τους στο Instagram, ανταλλάσσοντας επαγγελματικές και όχι μόνο, φιλοφρονήσεις, σήμερα δεν χαρίζει η μία στην άλλη ούτε ένα… like. Αιτία, όπως φαίνεται, η απόφαση της Νίκολα να μην της ράψει το νυφικό η Βικτόρια, που η αλήθεια είναι ότι διαπρέπει ως σχεδιάστρια μόδας, αλλά να εμπιστευτεί το ρούχο για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής της στον κλασικό Βαλεντίνο.

Οι δικαιολογίες του τύπου «η οικογένεια είναι για μένα το παν», και «ότι θα φόραγα το νυφικό της Βικτόρια, αλλά το ατελιέ της δεν πρόλαβε να το τελειώσει εγκαίρως», δεν έπεισαν κανέναν, που βλέπουν την πεθερά να τρώει… σίδερα, επειδή βλέπει τη νύφη να έχει πείσει το γιο να χρησιμοποιούν το επώνυμο Πελτζ Μπέκαμ και όχι σκέτο το τιμημένο είναι η αλήθεια Μπέκαμ.

Πόσα από τα παραπάνω είναι η αλήθεια και πόσα ψέματα, μόνο οι ίδιες ξέρουν πραγματικά, το βέβαιο είναι ότι ο Μπρούκλιν, που ονειρεύεται μία καριέρα ως σεφ, δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, να ταΐσει ολόκληρη την οικογένεια συγκεντρωμένη σε ένα και μόνο, τραπέζι.

Δείτε επίσης