People & Style

Σούζαν Σάραντον: Αποκάλυψε ότι είναι αμφιφυλόφιλη! – Η εξομολόγηση μπροστά στις κάμερες

Ενθουσιασμό προκάλεσε στους φαν της διάσημης ηθοποιού η δήλωσή της

Αποκάλυψε οτι είναι αμφιφυλόφιλη η Σούζαν Σάραντον
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα αστείο με σκύλους και γάτες στην εκπομπή «Late Night» του NBC με τον Τζίμι Φάλον, κατέληξε σε μια αποκάλυψη για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της διάσημης ηθοποιού Σούζαν Σάραντον.

Όταν ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι η Σάραντον έφερε τα σκυλιά της κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης εμφάνισης στην εκπομπή, εκείνη του είπε τα θλιβερά νέα, ότι τα κατοικίδιά της είχαν πεθάνει από τότε. «Τα μικρά μου πλάσματα πέθαναν όλα. Δε μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί εξακολουθώ να στενοχωριέμαι. Ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο», είπε η Σάραντον. «Ένιωθα λυπημένη και… είπα, ‘δε μπορώ να πάρω άλλο σκύλο. Απλώς δε μπορώ, καταλαβαίνεις;’ Και ο γιος μου είπε, ‘Λοιπόν, τότε πάρε γάτες’»…

«Και είμαι bi, οπότε…» είπε η Σάραντον, γελώντας προς το κοινό και ο παρουσιαστής παρενέβη: «Δηλαδή εννοείς ότι σου αρέσουν τα σκυλιά και οι γάτες;» τη ρώτησε.

«Είμαι fluid», απάντησε η Σάραντον. «Είμαι πολύ fluid όσον αφορά τα ζώα», είπε, και ενώ το σχόλιο της αγαπημένης Αμερικανίδας ηθοποιού θα μπορούσε να εκληφθεί ως αστείο, ταιριάζει απόλυτα με όσα έχει αποκαλύψει κατά καιρούς για τις ερωτικές προτιμήσεις της, όπως το 2017, που είπε ότι είναι «ανοιχτή» σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, λέγοντας: «Ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός είναι επικίνδυνος, υποθέτω ότι θα μπορούσες να πεις».

Σε αυτό το κλίμα, δύο χρόνια νωρίτερα είχε δηλώσει στο The View ότι ήταν ανοιχτή στο να βγαίνει με οποιοδήποτε άτομο, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό του ή ποιο ήταν. «Αν υπάρχει άτομο που ενδιαφέρομαι, αφήνω ανοιχτά την ηλικία, το χρώμα, το φύλο», είπε, και κατέληξε: «Αυξάνει τις πιθανότητές σου, έτσι δεν είναι;»

Δείτε επίσης