People & Style

Ζεράρ Πικέ: Όταν τα «έφτιαξε» με τη Σακίρα τα «είχε» και με τη Μπαρ Ρεφαέλι

Ο ποδοσφαιριστής ήταν άτακτος από την αρχή της σχέσης του με τη Σακίρα

Ζεράρ Πικέ: Όταν τα «έφτιαξε» με τη Σακίρα τα «είχε» και με τη Μπαρ Ρεφαέλι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Και από εκείνη τη στιγμή έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητα αποκαλύψεις για την άστατη ζωή του ποδοσφαιριστή.

Τον Ιούνιο, που το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του, ο Ζεράρ Πικέ δημοσιοποίησε τη σχέση του με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία ήταν μαζί παράλληλα με τη Σακίρα.

Από εκείνη τη στιγμή η Κολομβιανή τραγουδίστρια προσπαθεί να βγάλει στη φόρα όλες τις απιστίες του πρώην συζύγου της. Μάλιστα ένας Ισπανός παπαράτσι προθυμοποιήθηκε να δώσει στην σταρ όλα τα στιγμιότυπα που έχει με τον Ζεράρ Πικέ, σε εξόδους του με άλλες γυναίκες.

Πρόσφατο δημοσίευμα της Marca αποκάλυψε ακόμα μια «παράνομη» σχέση του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρεται, από την αρχή κιόλας του δεσμού του με τη Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ είχε ερωτικές σχέσεις με το διάσημο μοντέλο, Μπαρ Ρεφαέλι.

Φωτογράφος που «παρακολουθούσε» το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του, αποκάλυψε πως είχε δει τον Πικέ σε πολλά τρυφερά τετ-α-τετ με την Ισραηλινή, η οποία μόλις είχε βγει από τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Δείτε επίσης