People & Style

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Μάικλ Ντάγκλας: Έχουν γενέθλια την ίδια μέρα και τα γιόρτασαν στους... αιθέρες

Το ζευγάρι είναι μαζί 24 χρόνια και κάθε χρόνο στα γενέθλιά τους απολαμβάνουν τη... διπλή γιορτή τους

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Μάικλ Ντάγκλας: Έχουν γενέθλια την ίδια μέρα και τα γιόρτασαν στους... αιθέρες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η 25η Σεπτεμβρίου είναι σημαντική μέρα για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τον Μάικλ Ντάγκλας, αφού πρόκειται για κοινή μέρα γενεθλίων.

Εν όψει της φετινής διπλής αυτής γιορτής, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε δύο selfies του ζευγαριού, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Είναι τα γενέθλιά μας! Μετά από 24 χρόνια που γιορτάζουμε την ξεχωριστή αυτή μέρα μαζί, ανυπομονώ! Σε αγαπάω!».

Στη δεύτερη ανάρτησή της η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο όπου και οι δύο χαιρετούν την κάμερα μέσα από την καμπίνα ελικοπτέρου που απογειώθηκε με άγνωστο, για τους followers της ηθοποιού, προορισμό: «Τα γενέθλιά μας αρχίζουν γεμάτα χαμόγελα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!».

Η 52χρονη Ζέτα Τζόουνς και ο 78χρονος Μάικλ Ντάγκλας είναι παντρεμένοι 22 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 21χρονο Dylan και την 18χρονη Carys. Καθώς δηλώνουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι -κάτι καθόλου δεδομένο, ιδιαίτερα στον κόσμο του θεάματος- η σχέση τους ανατρέπει το στερεότυπο ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας στο ζευγάρι αποτελεί συνταγή αποτυχίας.



Δείτε επίσης