People & Style

Τζον Τραβόλτα: Ο πιλότος, ο μασέρ κι ο πορνοστάρ… – Σάλος στο Χόλιγουντ από τις αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του

Υψηλόβαθμο στέλεχος των σαϊεντολόγων βγάζει τα άπλυτα του ηθοποιού στη φόρα…

Σάλος στο Χόλιγουντ από τις αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Τζον Τραβόλτα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάικ Ρίντερ, που βρισκόταν στην κορυφή της ιεραρχίας των σαϊεντολόγων ως το 2007, στο βιβλίο του με τίτλο «A Billion Years: My Escape from a Life in the Highest Ranks of Scientology» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή του ηθοποιού, ο οποίος είναι μέλος τους από το 1975.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι του είχε ανατεθεί να βοηθήσει τον σταρ του «Grease» σε κάποια θέματα δημοσίων σχέσεων και κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης τους, συνέβη κάτι απροσδόκητο: Ενώ μιλούσαν οι δυο τους σε μια σουίτα ξενοδοχείου, εμφανίστηκε ο μασέρ του Τραβόλτα, ντυμένος με μπουρνούζι, και φίλησε τον ηθοποιό στο στόμα.

«’Θα έρθω σύντομα’, είπε ο Τζον καθώς ο μασέρ κατευθυνόταν προς την κρεβατοκάμαρα. Αυτό που είδα ήταν αρκετά σοκαριστικό. Ακριβώς μπροστά σε έναν ανώτερο αξιωματούχο των σαϊεντολόγων. Απλά δεν είχε γίνει. Υποθέτω ότι ήταν ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που μου έδειχνε», γράφει χαρακτηριστικά ο Ρίντερ.

Στο ίδιο βιβλίο, ο σαϊεντολόγος ισχυρίζεται ότι τον έφερε η εκκλησία για να βοηθήσει τον ηθοποιό να διαχειριστεί κάποια θέματα που είχε στην ερωτική του ζωή.

«Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο Τραβόλτα έγινε πρωτοσέλιδο για ιστορίες που αφορούσαν τον ίδιο να έχει άνδρες εραστές, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πρώην πιλότους του καθώς και ενός πορνοστάρ. Αντιλαμβανόμενοι την πιθανή ζημιά στις δημόσιες σχέσεις που θα είχε μια ιστορία με γκέι και σεξ απειλήσαμε τα μέσα ενημέρωσης με αγωγές», αναφέρει. «Έχει γίνει πολύς λόγος για τη σεξουαλικότητα του Τζον και όποια κι αν είναι η πραγματικότητα του σεξουαλικού του προσανατολισμού, πιστεύω ακράδαντα ότι θα ήταν πιο ανοιχτός γι’ αυτό, αν δεν υπήρχε το στίγμα που νιώθει λόγω της ισχυρής του πίστης στη σαϊεντολογία».

Ο εκπρόσωπος του Τζον Τραβόλτα αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει όσα γράφτηκαν στο βιβλίο, ενώ εκπρόσωπος της εκκλησίας των σαϊεντολόγων έσπευσε να χαρακτηρίσει ψεύτη τον συγγραφέα: «Ο Μάικ Ρίντερ είναι ένας μανιώδης ψεύτης που επιδιώκει να κερδίζει από την ανεντιμότητά του… Υποστηρίζει τον εαυτό του ενορχηστρώνοντας την παρενόχληση της Εκκλησίας του και του ηγέτη της μέσω ψευδών αστυνομικών αναφορών, εμπρηστικής προπαγάνδας και απατηλών ιστοριών στα μέσα ενημέρωσης».

Δείτε επίσης