People & Style

Μέισι Γουίλιαμς: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πραγματικά δυσκολευόμουν να κοιμηθώ» - Συγκλονίζει η «Άρια Σταρκ» του «Game of Thrones»

Αποκάλυψη σοκ για την κακοποίηση από τον πατέρα της όταν ήταν μόλις οκτώ ετών

Μέισι Γουίλιαμς: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πραγματικά δυσκολευόμουν να κοιμηθώ» - Συγκλονίζει η «Άρια Σταρκ» του «Game of Thrones»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για την παιδική της ηλικία και όσα βίωσε ενώ ζούσε με τον πατέρα της μίλησε η 25χρονη πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» που ήταν καλεσμένη στο podcast «The Diary of a CEO».

«Λοιπόν, εγώ, ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των 8 ετών είχα μια αρκετά τραυματική σχέση με τον πατέρα μου» είπε. «Δεν θέλω πραγματικά να το αναλύσω πάρα πολύ γιατί επηρεάζει τα αδέλφια μου και όλη μου την οικογένεια».

Η «Άρια Σταρκ» είπε ότι η σχέση με τον πατέρα της «πραγματικά κατανάλωσε μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πραγματικά δυσκολευόμουν να κοιμηθώ. Και νομίζω ότι πολλά από τα τραυματικά πράγματα που συνέβαιναν δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν λάθος».

Αποκάλυψε ότι η μητέρα της κατάφερε να «δραπετεύσει» όταν η ίδια ήταν 4 μηνών και διευκρίνισε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ανοίγεται για τον πατέρα της, ενώ το σημείο καμπής ήρθε όταν ήταν 8 ετών και μια δασκάλα την πήρε σε ένα δωμάτιο και τη ρώτησε αν ήταν καλά. «Πεινάς;» τη ρώτησε και εκείνη του απάντησε «ναι». Θυμάται ότι η δασκάλα τη ρώτησε επίσης αν είχε φάει πρωινό εκείνο το πρωί. «Είπα όχι», συνέχισε. «Μου είπε ‘ω, γιατί όχι;’, της είπα ‘απλά δεν είχαμε πρωινό’», συνέχισε να ρωτάει αν αυτό ήταν ο κανόνας κι εκείνη της είπε «ναι»… Αρχίζοντας να κλαίει καθώς μοιραζόταν την ανάμνηση, η ηθοποιός είπε ότι η δασκάλα της «έκανε τις σωστές ερωτήσεις».

Τελικά, αυτή ήταν η αφορμή… «Είχα τόσους πολλούς ανθρώπους που με αγαπούσαν και νοιάζονταν τόσο πολύ για μένα, αλλά ποτέ δεν μου είχαν κάνει τις σωστές ερωτήσεις, όπου θα μπορούσα πραγματικά να πω τι έφταιγε».

Και συνέχισε: «Η μαμά μου ήρθε στο σχολείο και με πήρε και τα αδέλφια μου ήταν επίσης στο γυμνάσιο εκείνη την εποχή. Κάποια από αυτά ήταν με τη μαμά και ένα ήταν με τον μπαμπά ακόμα. Ήταν η πρώτη φορά που όλα αυτά τα πράγματα που βιώναμε ήταν στο τραπέζι».

Εξομολογήθηκε ότι ακόμα και εκείνη τη στιγμή ήθελε να «παλέψει» και να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι τα πράγματα ήταν μια χαρά και να πει: «Δεν είναι άσχημα, προσπαθείτε να με πάρετε μακριά από τον μπαμπά μου και αυτό είναι λάθος».

Αυτό συνέβη γιατί «είχα κατηχηθεί κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω ότι γι' αυτό έχω εμμονή με τις αιρέσεις. Το καταλαβαίνω. Ήμουν σε μια παιδική αίρεση ενάντια στη μητέρα μου... Οπότε πραγματικά το πολεμούσα στην αρχή. Όλος μου ο κόσμος αναποδογύρισε. Παρόλο που όλα αυτά τα πράγματα που ένιωθα, σκέφτηκα...Θεέ μου, χαίρομαι τόσο πολύ που δεν χρειάζεται να βλέπω πια τον μπαμπά μου. Ακόμα ήταν σαν να ήταν ενάντια σε όλα όσα ήξερα ότι ήταν αλήθεια» εξήγησε.

«Το σκέφτομαι πολύ αυτό» απαντά στο πώς αισθάνεται σήμερα για τον πατέρα της. «Τι θα γινόταν αν έλεγα ότι δεν ήταν εξαιτίας μου αυτό που συνέβη; Αν δεν ήμουν εκεί, θα ήταν κάποιος άλλος. Δεν είναι επειδή κάτι δεν πάει καλά με μένα συνέβησαν αυτά τα πράγματα όταν ήμουν παιδί» εξηγεί.

Δείτε επίσης