People & Style

Σοφία Χατζηπαντελή: Τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το GNTM - Ποιους ενόχλησε η «Φρύδια Κάλο»;

Τι συνέβη κι αποχώρησε από τις auditions του GNTM;

Σοφία Χατζηπαντελή: Τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το GNTM - Ποιους ενόχλησε η «Φρύδια Κάλο»;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πριν ακόμη ξεκινήσει ο νέος κύκλος του GNTM έπεσαν όλοι να τη... φάνε για τα τεράστια μαύρα φρύδια της. Εκείνη δεν πτοήθηκε, μπήκε δυναμικά στο ριάλιτι κι απέδειξε ότι «το ‘χει» και μάλιστα με το παραπάνω.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωϊνές εκπομπές αλλά και η αγαπημένη των τηλεθεατών. Οι «εκρήξεις» της και οι ατάκες της σε κάθε επεισόδιο γίνονται viral ενώ τα σχόλια των χρηστών στα social media παίρνουν «φωτιά».

Οι auditions των κοριτσιών θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, με τα κορίτσια να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή και να διεκδικούν τα «ναι» που θα τους στείλουν στο ID Catwalk.

Ωστόσο, σε αυτή την φάση δεν θα βρίσκεται η Σοφία Χατζηπαντελή καθώς είναι guest κριτής, και οι υποχρεώσεις της θα τελειώσουν με το πέρας των auditions.

Έτσι, στο ID Catwalk όπου οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους, την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι υπόλοιποι τρεις.

Άραγε, πριν φύγει από το ριάλιτι η Χατζηπαντελή που θα δώσει τη wildcard;

Δείτε επίσης