People & Style

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαϊτη, Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά: Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί δίπλα δίπλα στο Ηρώδειο

Μια μεγάλη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαϊτη, Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά: Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί δίπλα δίπλα στο Ηρώδειο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια σημαντική μουσική βραδιά στο Ηρώδειο στάθηκε η αφορμή να συναντηθούν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις συζύγους τους.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης πραγματοποίησε μια σπουδαία συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τίτλο «Για τη Σμύρνη». Τίτλος δανεισμένος από την ομώνυμη δισκογραφική δουλειά που είχε κυκλοφορήσει ο Σταμάτης Σπανουδάκης το 2001, η οποία περιείχε 14 συνθέσεις, μεταξύ των οποίων και κάποια τραγούδια, σε στίχους του ίδιου, ερμηνευμένα από παιδικές χορωδίες.

Ο διακεκριμένος συνθέτης, έχοντας δίπλα του τους επί σειρά ετών συνεργάτες του, παρουσίασε επιλεγμένα αποσπάσματα από το σύνολο του πλούσιου έργου του.

Στη μεγάλη συναυλία το «παρών» έδωσαν πολιτικοί, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους. Τα δύο ζευγάρια κάθισαν δίπλα δίπλα και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ιδιαίτερα κομψή η Νατάσα Παζαϊτη επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με κοραλί τοπ και γόβες με πλατφόρμα. Στο σύνολό της πρόσθεσε ένα φουλάρι και ένα εντυπωσιακό κολιέ σε ανάλογες αποχρώσεις.

Από την άλλη, η Γεωργία Σαμαρά φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι με λευκό τοπ και ένα εντυπωσιακό φουλάρι με έντονα χρώματα.

Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα διατεθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα για τα Κέντρα Ενοριακής Αγάπης – Συσσίτια Ενοριών Αθήνας, τα οποία λειτουργούν στις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής παρέχοντας σε καθημερινή βάση μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Δείτε επίσης