People & Style

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το φύλο του μωρού και ποια θα γίνει νονά του

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Ίαν Στρατή, για το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους καθώς και το φύλο του

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το φύλο του μωρού και ποια θα γίνει νονά του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη και μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους.

Η influencer και επιχειρηματίας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την... εντόπισαν σε νυχτερινή της έξοδο για την εγκυμοσύνη της, για το φύλο του μωρού και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Είμαι στον 7ο μήνα κι όλα πάνε πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες τις είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όμως, όλα κυλάνε όπως πρέπει. Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε, ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση σε αυτό. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι, όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δεν ξέρω τι έχω πάρει».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν ο Ίαν Στρατής είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. «Είμαι εγώ πανέτοιμη θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν για να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο, που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο πολύ, διαβάζουμε πράγματα, αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα, αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού. Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη, δεν είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι νονά του παιδιού της θα είναι Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε επίσης