People & Style

Χρηστίδου – Μαραντίνης στα «μαχαίρια»: «Έβγαζε 300.000 ευρώ και σταμάτησε να δίνει διατροφή» - «Πλήρωνα 2.000 ευρώ, αυτά μπορούσα»

Στα δικαστήρια θα λύσει το ζήτημα της διατροφής των δύο παιδιών του, Φίλιππου και Μιχαήλ - Άγγελου το ζευγάρι, που χώρισε τον Απρίλιο του 2019

Χρηστίδου – Μαραντίνης στα «μαχαίρια»: «Έβγαζε 300.000 ευρώ και σταμάτησε να δίνει διατροφή» - «Πλήρωνα 2.000 ευρώ, αυτά μπορούσα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε την Τρίτη (4/10) στα δικαστήρια Ευελπίδων, με την εξέλιξη για τον frontman των Onirama να μην είναι καλή. Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο επέβαλε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στον Θοδωρή Μαραντίνη.

Σήμερα το πρωί, μετά την καταδίκη του τραγουδιστή στη δικαστική διαμάχη για τη διατροφή των δύο παιδιών του, ο δικηγόρος του μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωϊνό και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο κ. Δημήτρης Δουλιώτης σημείωσε ότι πρωταρχική επιθυμία του Θοδωρή Μαραντίνη είναι ο σεβασμός των δύο ανήλικων τέκνων του και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί η δική του πλευρά.

«Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί (έχει ασκηθεί έφεση) και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε» είπε αρχικά ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορωνοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου.

Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη» συνέχισε ο κ. Δουλιώτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε, επίσης, ο συνήγορος του frontman των Onirama, ο Θοδωρής Μαραντίνης μένει 3 φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του. «Αυτό ισοδυναμεί με ένα ντε φάκτο καθεστώς συνεπιμέλειας, μίας άτυπης συνεπιμέλειας και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του».

Όλοι οι διάλογοι Χρηστίδου – Μαραντίνη στο δικαστήριο:

Στη δικαστική αίθουσα, Σίσσυ Χρηστίδου φέρεται να ανέφερε: «Ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλαξε σπίτι, πήρε αυτοκίνητο αξίας 80.000 ευρώ, έκανε 70 συναυλίες, ένα τηλεοπτικό show, συμμετείχε σε ταινία, πήγε δυο ταξίδια στο Λονδίνο και δυο στην Ιταλία. Επίσης, πήγε περιοδεία στην Ευρώπη για να δει και τους αγαπημένους του τραγουδιστές, ενώ πήγε τα παιδιά μια εβδομάδα διακοπές στο Costa Navarino. Το 2020 ο πατέρας μου είχε συνεισφέρει οικονομικά. Μετά από έναν χρόνο που είχαμε χωρίσει, εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε όσο βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Τα έσοδα του ήταν περίπου 300.000 ευρώ».

«Ντρέπομαι που είμαι εδώ γι’ αυτήν τη δικαστική διαμάχη. Στην προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω για προσωπικούς, ψυχολογικούς λόγους. Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του, μου είπε. Και εγώ το υπέγραψα» φέρεται να είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στο 2020 και τις ελάχιστες συναυλίες που έκανε λόγω της πανδημίας γεγονός που του κόστισε οικονομικά.

«Έκανα ελάχιστες συναυλίες. Λόγω covid υπήρχε λιγότερος κόσμος στους εσωτερικούς χώρους, συνεπώς, λιγότερες αμοιβές. Ήταν ελάχιστες και όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα αυτά. Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ. Το αυτοκίνητό μου είναι με Leasing μεταχειρισμένο και η δόση που πληρώνω είναι 400 ευρώ. Πληρώνω διατροφή στο μέγιστο που μπορώ, 2.000 ευρώ και τα ταξίδια τα έχω κάνει με τα παιδιά μου» φέρεται να είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πατέρας Θοδωρή Μαραντίνη: Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά

Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη φέρεται να είπε πως: «Ο Θοδωρής έχει μια κληρονομιά από τους γονείς του να τηρεί τις συμφωνίες. Ξέμεινε από λεφτά την περίοδο της πανδημίας. Όλη η Ελλάδα είχε ξεμείνει. Δεν είχε. Του έδωσα και εγώ 10.000 ευρώ. Δεν ήταν από πρόθεση, ήταν από ανέχεια».

Για το αν στερήθηκαν τα εγγόνια του το 2020, εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω αν είχαν να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ πανάκριβα κινητά. Την περίοδο της πανδημίας είχαν δουλειά παρουσιαστές και δημοσιογράφοι. Κορυφώθηκε η δουλειά της Σίσσυς στην πανδημία, έχει και δικό της κανάλι. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά. Ο γιος μου δεν έχει καθόλου χρήματα στην άκρη. Πληρώθηκαν συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα και δόσεις στην εφορεία και στο αυτοκίνητο κάποιες δόσεις. Τα πλήρωσε για να μην κλείσει η επιχείρησή του. Τίποτα δεν έχει κλείσει από συναυλίες και δουλειές για τώρα, έχει αγωνία».

Δείτε επίσης