People & Style

Ζιζέλ: Χώρισε μετά από 13 χρόνια με τον Τομ Μπρέιντι γιατί χρειαζόταν περισσότερο σεξ

Οι σεξουαλικές ορμές του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου του πλανήτη στάθηκαν αφορμή για το διαζύγιο

Ζιζέλ: Χώρισε μετά από 13 χρόνια με τον Τομ Μπρέιντι γιατί χρειαζόταν περισσότερο σεξ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά από 13 χρόνια γάμου κι έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να χωρίσουν. Κι επειδή το διαζύγιό τους δε φαίνεται να κυλά ήρεμα κι όμορφα, προσέλαβαν δικηγόρους για να μοιράσουν την κοινή περιουσία τους.

Τα ξένα δημοσιεύματα θεωρούν αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, καθώς ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη.

Ένα ρεπορτάζ του RadarOnline όμως προσεγγίζει διαφορετικά το θέμα και αναφέρει ότι άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν τον λόγο που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με όσα έφεραν στο φως της δημοσιότητας, Μπρέιντι και Ζιζέλ χώρισαν λόγω της ανύπαρκτης ερωτικής τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος. Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της», είπε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι.

Ο 45χρονος αθλητής είχε αναφερθεί στη σεξουαλική του ζωή στο podcast του, Νταξ Σέπαρντ. «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;», είχε ερωτηθεί και εκείνος είχε απαντήσει: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

Το διαζύγιο θεωρείται δεδομένο

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι μένουν εδώ και καιρό σε διαφορετικά σπίτια, Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Όπως γράφει το Page Six, έχουν προσλάβει δικηγόρους και ζουν χωριστά. «Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι», τόνισε μία πηγή.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά», σημείωσε επίσης φιλικό τους άτομο.

Δείτε επίσης