People & Style

Φαίη Σκορδά: Τι ευχήθηκε στη Μαρία Κορινθίου για το ξεκίνημά της στο «Πρωινό»

Στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται από σήμερα η Μαρία Κορινθίου και η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της έστειλε τις ευχές της

Φαίη Σκορδά: Τι ευχήθηκε στη Μαρία Κορινθίου για το ξεκίνημά της στο «Πρωινό»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε σήμερα η Μαρία Κορινθίου στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1, δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, μετά την αιφνίδια αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, πριν λίγες ημέρες.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη Μαρία Κορινθίου, με αφορμή επώνυμες γυναίκες οι οποίες δεν έχουν πρόβλημα να σταθούν μπροστά στον φακό χωρίς μακιγιάζ κι έστειλε τις ευχές της.

«Το λέω και για τη Μαρία Κορινθίου, όταν δίνει συνεντεύξεις χωρίς μακιγιάζ, το εντοπίζω και το υπογραμμίζω γιατί είναι ένα ωραίο παράδειγμα. Τι λες Ελεάνα; Ε, τώρα μου ήρθε, τι να κάνω; Αυτό που μου ήρθε, το είπα», ανέφερε μετά την παρέμβαση της Ελεάνας Τρυφίδου στο ακουστικό της.

Τότε, ο Νίκος Παρτσώλης δήλωσε: «Καλή επιτυχία στη Μαρία Κορινθίου κατά τ' άλλα», με τη Φαίη Σκορδά να λέει κι εκείνη: «Καλή επιτυχία. Έλα τώρα, σταματήστε να με πειράζετε», ευχήθηκε η Φαίη Σκορδά στη Μαρία Κορινθίου, ζητώντας από τους συνεργάτες της να σταματήσουν τα… πειράγματα.

Δείτε επίσης