People & Style

Μιχαήλ Ταμπακάκης για «Μαύρο Ρόδο»: «Ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ»

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη σειρά αλλά και για την υποκριτική τέχνη

Μιχαήλ Ταμπακάκης για «Μαύρο Ρόδο»: «Ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο προβολής της.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο σίριαλ μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο του στη δραματική σειρά, για τη τη συμπρωταγωνίστριά του Φωτεινή Παπαθεοδώρου και για την υποκριτική τέχνη.

Όσον αφορά στον ρόλο που υποδύεται στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, ανέφερε: «Έχω αγαπήσει τον Πέτρο Καστρινό. Είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτόν. Ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Όταν σου λέει ο άλλος "Mέχρι εδώ" είναι μέχρι εδώ. Το ότι ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ δεν τον κάνει κακό, αλλά ανώριμο και αλαζόνα».

Στη συνέχεια ο ίδιος σχολίασε το γεγονός, πως πολλοί τηλεθεατές υποψιάζονται, πώς πίσω από το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του, κρύβεται μία ακατανίκητη έλξη για την Ελισάβετ: «Το στοίχημα το βάζει με τους φίλους του, γιατί ουσιαστικά ντρέπεται να τους πει ότι του αρέσει η δόκιμη μοναχή. Είναι μία πρόφαση για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν ενδίδει εύκολα, το βασικό εμπόδιο είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει ταχθεί στο Θεό, αλλά υπάρχει μία βαθιά σύνδεση μεταξύ των δύο παιδιών».

Ακόμα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε ότι προβληματίστηκε πολύ, μέχρι να πει το «ναι» σε ένα σίριαλ με απαιτητικά γυρίσματα, διότι ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από τις δουλειές που είχε κάνει μέχρι τότε: «Την πρώτη μέρα που είχαμε γύρισμα, σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και ζαλιζόμουν. Νόμιζα ότι τα είχα πάθει όλα, νόμιζα ότι δεν θα πάω στο γύρισμα» συμπλήρωσε για το άγχος που είχε στο ξεκίνημα της σειράς.

Για την συμπρωταγωνίστριά του, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την τηλεοπτική Ελισάβετ, είπε: «Έχει πρόσωπο αγγελικό, είναι επαγγελματίας, συνεπής, διαβασμένη, έχει χιούμορ».

Τέλος, για το θέατρο και την επιλογή του να γίνει ηθοποιός, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε: «Δεν πιστεύω ότι κάνουμε θέατρο για ψυχοθεραπεία. Δεν είναι αυτός ο δρόμος, γιατί μπορεί να τρελαθείς ακόμη πιο πολύ αν δεν είσαι καλά. Πρέπει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου για να γίνεις ηθοποιός, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος και με το μέσα σου, με τα σκοτάδια σου, και πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς».

Δείτε επίσης