People & Style

Ράσελ Κρόου: Ο έρως χρόνια δεν κοιτά - Επίσημη εμφάνιση με την 31χρονη σύντροφο του

Εκείνος 58, εκείνη 31, αλλά η ηλικία δε στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους...

Ράσελ Κρόου: Ο έρως χρόνια δεν κοιτά - Επίσημη εμφάνιση με την 31χρονη σύντροφο του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Poker Face» στη Ρώμη, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχοντας στο πλευρό του, τη νέα του σύντροφο, την 31χρονη Μπρίτνεϊ Θέριοτ.

Ο Κρόου, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, Ντανιέλ Σπένσερ, το 2018, δε σταμάτησε να χαμογελά στους φωτογράφους, καθώς αντάλλασε τρυφερές αγκαλιές με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι εδώ και καιρό έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του, μάλιστα τον Νοέμβριο του 2020 οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν σε τρυφερά τετ α τετ ενώ παρακολουθούσαν έναν αγώνα τένις, κι από τότε, έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές να παίζουν τένις στο Σίδνεϊ, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το «People», η Μπρίτνεϊ Θέριοτ κατάγεται από τη Νέα Ορλεάνη, φοίτησε σε ιδιωτικό καθολικό λύκειο θηλέων και σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο μετά τις σπουδές της ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής και έπαιξε σε μερικές ταινίες, μία εκ των οποίων το «Broken City» το 2013, όταν και γνώρισε τον Κρόου. Μετά από μια σύντομη πορεία στη μεγάλη οθόνη, άλλαξε και πάλι επαγγελματική κατεύθυνση, και πλέον ασχολείται με το real estate.

Πάντως, πριν από λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2022, το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στη Ρώμη, και ο Κρόου μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter με το ζευγάρι. τους δύο γιους του, Τσάρλς και Τέννισον και μερικούς από τους φίλους τους:
«Παίρνω τα παιδιά να δουν το παλιό μου γραφείο» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας από το Κολοσσαίο όπου και γυρίστηκε η διάσημη ταινία «Μονομάχος».

Δείτε επίσης