People & Style

Γιώργος Λιάγκας: Όταν η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών τον θυμήθηκε από τα … παλιά: «Με ξέρεις, έχεις έρθει σπίτι μου»

«Πάγωσε» για μερικά δευτερόλεπτα ο παρουσιαστής όταν η Έλλη Κανελλοπούλου τον θυμήθηκε από τα... παλιά

Γιώργος Λιάγκας: Όταν η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών τον θυμήθηκε από τα … παλιά: «Με ξέρεις, έχεις έρθει σπίτι μου»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Πάγωσε» για μερικά δευτερόλεπτα ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή εκπομπή, όταν «βγήκε» τηλεφωνικά στον αέρα η πρόεδρος του Σωματείο Εκδιδομένων Γυναικών. Με το καλημέρα σας, τον άφησε... άλαλο!

Η κυρία Έλλη Κανελλοπούλου βγαίνοντας στην τηλεφωνική γραμμή απευθύνθηκε προς τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντάς του: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο», είπε η Έλλη Κανελλοπούλου και ο ελαφρώς σοκαρισμένος Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί έτσι όπως το πες…».

«Δεν λέω ψέματα, σιχαίνομαι τα ψέματα», απάντησε εκείνη.

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαμογελώντας: «Ξεκίνησε απότομα και λέω… θα τα ακούσουμε όλα»!

«Ψυχρολουσία Γιώργο ε;», σχολίασε η Άρια Καλύβα, με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει: «Δεν ανησυχώ για κάτι Άριά μου, πίστεψέ με».

Δείτε επίσης