People & Style

Τζορτζ Κλούνεϊ: Πώς ερωτεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν – Η «προφητεία» του ατζέντη του για τη σχέση τους

Το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία του με τη σύζυγο του αποκάλυψε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός

Τζορτζ Κλούνεϊ: Πώς ερωτεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν – Η «προφητεία» του ατζέντη του για τη σχέση τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση του, το γάμο του, αλλά και τα παιδιά που έχει με τη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ωστόσο χθες αποκάλυψε στο τοκ σόου της Nτρου Μπάριμορ το πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

«Λοιπόν, είναι αστείο. Ήρθε στο σπίτι στη λίμνη Κόμο με μια φίλη της για να μας επισκεφθεί και αμέσως εντυπωσιάστηκα» είπε αρχικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ.
Στη συνέχεια εξήγησε το πώς ερωτεύτηκε τη Βρετανίδα δικηγόρο, η οποία ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Το πιο αστείο πράγμα είναι ότι μου τηλεφώνησε ο Μπράιαν Λουρντ, ο ατζέντης μου, ο οποίος μόλις είχε γνωρίσει την Αμάλ και εκείνη του είπε: ‘Ναι, θα πάω στο Κόμο με μια φίλη μου’. Αμέσως μετά ο Μπράιαν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: ‘Έρχεται μια κοπέλα στο σπίτι σου την οποία θα παντρευτείς’».
«Έλεγα: ‘Είσαι ηλίθιος. Ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί’. Και τότε έρχεται η Αμάλ και μείναμε ξύπνιοι όλο το βράδυ μιλώντας και από τότε άρχισα να της γράφω ένα σωρό γράμματα» ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός, με την Ντρου Μπάριμορ να τον ρωτά: «Εννοείς με χαρτί και με μολύβι;». «Ναι, ακόμα γράφουμε γράμματα. Τα αφήνουμε στο μαξιλάρι» απάντησε εκείνος.

Δείτε επίσης