People & Style

Μαρία Καβογιάννη: Αυτός είναι ο σύζυγός της - 30 χρόνια παντρεμένοι

Ο Πέτρος Δριτσώνας με τη Μαρία Καβογιάννη έχουν και μία κόρη, την Αντέλλα

Μαρία Καβογιάννη: Αυτός είναι ο σύζυγός της - 30 χρόνια παντρεμένοι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο πρώτος της μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος ήταν αυτός της οικονόμου της οικογένειας Μαρκάτου, Ασπασία Βαρδάτσικου στην κωμική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα, στο Mega. Από εκεί και πέρα η πορεία της εκτοξεύτηκε.

Η Μαρία Καβογιάννη αποτελεί μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της κι αυτή τη στιγμή την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι παντρεμένη πάνω από 30 χρόνια με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχουν μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα), η οποία γεννήθηκε το 1995.

Μαρία Καβογιάννη

Ο Πέτρος όπως και η Μαρία είχε τελειώσει την ΑΣΟΕ και συνέχιζε στην Παιδαγωγική. Εκεί έγινε η γνωριμία τους. Εκείνος εξάσκησε το επάγγελμα του δασκάλου αλλά μπήκε και στην σχολή Καλών Τεχνών. Ο ίδιος εργάζεται ως γλύπτης.

Η Μαρία Καβογιάννης έχει εξομολογηθεί πως μεγάλωσε μαζί με την κόρη της με την οποία όπως λέει είναι φίλες και λένε τα πάντα μεταξύ τους. Νονά της Αντέλλας είναι η Καίτη Κωνσταντίνου, επιστήθια φίλη της Μαρίας, η οποία μένει «δυο βήματα πιο κάτω».

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία του συζύγου της.

Δείτε επίσης