People & Style

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κάνω έκκληση να σταματήσει αυτός ο μιμητισμός, που δυστυχώς ξεκίνησε από εμένα»

«Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό επίθεσης με καυστικό υγρό για μένα είναι το ίδιο σοκαριστικό. Κάθε φορά με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κάνω έκκληση να σταματήσει αυτός ο μιμητισμός, που δυστυχώς ξεκίνησε από εμένα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά η γενναιοψυχία της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Χωρίς να χάσει λεπτό, όταν έμαθε για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο από την Κρήτη, σήκωσε το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με το νοσοκομείο όπου και η ίδια πέρασε τον γολγοθά της και παρά τον πόνο που αισθάνεται κάθε φορά που ακούει για ένα τέτοιο περιστατικό, ζήτησε να σταθεί στο πλευρό του.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά στο HerNews για την απόφαση να σταθεί στο πλευρό κάθε εγκαυματία.

«Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό επίθεσης με καυστικό υγρό για μένα είναι το ίδιο σοκαριστικό. Κάθε φορά με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία. Και αυτό γιατί γνωρίζω πολύ καλά τον πόνο που βιώνει το θύμα. Πάντα με αναστατώνει και με συνθλίβει, αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει σε αυτό που αισθάνομαι…
Είναι ανεπίτρεπτο, μετά από 2,5 χρόνια που έχουν περάσει από τη δική μου επίθεση, να εξακολουθούν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να κάνει κάποιος μια τέτοια επίθεση, να παίζει και να αποφασίζει για τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου»

Διαβάστε περισσότερα στο Hernews.gr

Δείτε επίσης