People & Style

Όταν η Φαίη συνάντησε την Ελένη με φόντο τη Ρώμη

«Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει» είπε η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη

Όταν η Φαίη συνάντησε την Ελένη με φόντο τη Ρώμη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πολλοί ήταν οι celebrities που επέλεξαν τη Ρώμη για να περάσουν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά με τους γιους της, η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σήμερα το πρωϊ μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό μας» στη συνάντηση που είχε στη Ρώμη με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και στην κουβέντα που είχαν μεταξύ τους.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια εβδομάδα πριν να βρω έναν Έλληνα ή μια Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα κι εγώ κόσμο. Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Μάκη και τις δύο κόρες. Πήγα και της μίλησα, είναι πολύ γλυκιά και όμορφη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στη Ρώμη. Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει. Ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά κι εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Πολύ ήσυχη ενέργεια ως οικογένεια».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως συνάντησε τον Βασίλη Μπισμπίκη στη Ρώμη, όμως δεν είδε τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης