People & Style

Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια να κάνει πάνες για τον μικρό μου αδελφό

Γιάννης Και Μαράϊα βοηθούν οικογένειες μέσα από τη δράση «Milwaukee Diaper Mission»

Αντετοκούνμπο:  Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια  να κάνει πάνες για τον μικρό μου αδελφό

«Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… ».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, συνεργάζονται και προωθούν το έργο της φιλανθρωπικής ενέργειας «Milwaukee Diaper Mission» που προσφέρει πάνες σε οικογένειες οι οποίες δεν έχουν την δυνατότητα να το παρέχουν στα παιδιά τους.

Σε πρόσφατη παρουσία τους στις εγκαταστάσεις για το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό πρόγραμμα, ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε για τις γνώριμες εικόνες που φέρνει στο μυαλό του, βλέποντας οικογένειες να μην έχουν τα απαραίτητα.

« Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη», σχολίασε ο σταρ του ΝΒΑ.

bed][/OEmbed]

Δείτε επίσης