People & Style

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Αν έκανε 30% θα έφευγε;»

«Είπα γι’ αυτά που λέγονται για εκείνον», λέει ο παρουσιαστής

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του για το Νίκο Μουτσινά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσον αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην ραδιοφωνική του εκπομπή αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναύτογλου είχε αναφερθεί στο τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά επισημαίνοντας: «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.

Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει;» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Κι έρχεται τώρα ο παρουσιαστής του "The 2Night show" να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Δεν είπα για τον Νίκο Μουτσινά, είπα γι΄αυτά που λέγονται για εκείνον. Λένε πολλές φορές ότι αν θες, να φύγεις από ένα κανάλι. Δεν είναι καλό να φεύγεις έτσι από τα κανάλια. Αν ήταν να πω κάτι για τον Νίκο θα το έλεγα στον ίδιο όταν θα τον έβρισκα. Αν έκανε 30% θα έφευγε;».

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος είναι ένας ταλαντούχος παρουσιαστής και έκανε επιτυχία. Δεν αλλάζεις τους παρουσιαστές, ούτε οι παρουσιαστές αλλάζουν τα κανάλια τόσο γρήγορα. Κάποια μέρα θα πάει καλά, κάποια μέρα θα πέσει. Εκεί το κανάλι πρέπει να σε στηρίξει».

Δείτε επίσης