People & Style

Σακίρα - Πικέ: Η ποπ σταρ παίρνει τα παιδιά και πάει στο Μαϊάμι!

Τέλος στο σίριαλ των διαπραγματεύσεων για το πολύκροτο «διαζύγιο»

Σακίρα - Πικέ: Η ποπ σταρ παίρνει τα παιδιά και πάει στο Μαϊάμι!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η τελευταία πράξη του δράματος το οποίο διήρκησε πέντε μήνες - με τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών να φθάνουν συχνά σε αδιέξοδο - εκτυλίχθηκε στο σπίτι τους στη Βαρκελώνη, στο οποίο μέχρι πρόσφατα έμενε όλη η οικογένεια, και οι δύο πλευρές έδωσαν τελικά τα χέρια.

Όπως αποκαλύπτουν οι ισπανικές ιστοσελίδες «La Vanguardia» και «El Periodico», η διάσημη Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα χρέωσε τη ρήξη στην 12ετή σχέση τους, στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, ο οποίος αναγκάστηκε να υποχωρήσει στο θέμα της κηδεμονίας των παιδιών.

Αν και ήταν μαζί σχεδόν 12 χρόνια και τα 8 έμεναν μαζί στη Βαρκελώνη, δεν παντρεύτηκαν ποτέ, οπότε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν να μπουν περιουσίες ή επιχειρήσεις και το μόνο θέμα ήταν τα παιδιά και το καθεστώς κηδεμονίας τους.

Η Σακίρα κατάφερε να πάρει μαζί της τα παιδιά – Μίλαν και Σάσα- στο Μαϊάμι, καθώς είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να να φύγει από τη Βαρκελώνη που ζει ο Πικέ με τη νέα του σύντροφό. Πάντως, επιτράπηκε στον Ισπανό πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά στη Βαρκελώνη, αλλά από το 2023 η απόσταση που θα τους χωρίζει θα είναι μεγάλη, αν και θα έχει το ελεύθερο να τα επισκέπτεται στις ΗΠΑ όποτε θέλει…

Δείτε επίσης