People & Style

Κριστίνα Αγκιλέρα: Η ζωή της διάσημης ποπ σταρ γίνεται ντοκιμαντέρ

Θα προβληθούν πλάνα που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας, ενώ η τραγουδίστρια θα συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ

Κριστίνα Αγκιλέρα: Η ζωή της διάσημης ποπ σταρ γίνεται ντοκιμαντέρ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Αγκιλέρα από τις πρώτες μέρες της στον κόσμο της ψυχαγωγίας, ως σταρ της Disneyκαι θα φτάνει έως και τη σημερινή εποχή.

Σύμφωνα με το Deadline, η Τινγκ Που, η οποία σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «Val» για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ, μαζί με τον Λίο Σκοτ, είναι εκείνη που θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Deadline το κοινό θα παρακολουθήσει πλάνα που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας. Το σενάριο θα διεισδύσει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της, προσφέροντας ένα πορτρέτο τόσο της καλλιτέχνιδας, όσο και των μελών της οικογένειάς της.

Η παραγωγή της ταινίας Αγκιλέρα πραγματοποιείται τους τελευταίους 18 μήνες, με τους κινηματογραφιστές να ακολουθούν την τραγουδίστρια στα διάφορα ταξίδια και γεγονότα της ζωής της.

Η τραγουδίστρια θα συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ και μάλιστα έδωσε πρόσβαση στην ιστορία της ζωής της και στο αρχείο της, στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.


Δείτε επίσης