People & Style

Κατερίνα Στανίση: «Βίωσα τη βία στο σπίτι μου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την ενδοοικογενειακή βία

Κατερίνα Στανίση: «Βίωσα τη βία στο σπίτι μου»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του ALPHA με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο παρελθόν ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας…

«Το μέγα λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα και δε θα το ξαναέκανα ποτέ. Δε μπορώ το κλείσιμο. Βίωσα τη βία στο σπίτι μου. Έφευγα αλλά είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές που δε μπορείς να τις εξηγήσεις έτσι σε ένα λεπτό. Τώρα νομίζω ότι έχει παραγίνει το κακό. Σκοτώνονται. Ας χωρίσουν. Γι’ αυτό βγήκαν τα διαζύγια.

Τι θα πει ‘την αγαπούσα και τη σκότωσα;’ Έκανα υπομονή, σήμερα, αύριο… Έλεγα θα διορθωθούν τα πράγματα. Και έτσι περνάνε τα χρόνια. Και πέρασαν πολλά χρόνια» είπε.

Επίσης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που δείχνει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας τη δεκαετία του 80 και αποκάλυψε ότι κλαίει παρακολουθώντας τη. «Εγώ ξέφευγα γιατί δεν πουλάω μπούτια γκομενέ. Πουλάω καριέρα» είπε σε άλλο σημείο για το πώς μπόρεσε να αποφύγει τη σεξουαλική παρενόχληση.

Δείτε επίσης