People & Style

Ράιαν Ρέινολντς: Βραβεύτηκε για την πορεία του στον κινηματογράφο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την 36η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων «American Cinematheque Award» στην Καλιφόρνια

Ράιαν Ρέινολντς: Βραβεύτηκε για την πορεία του στον κινηματογράφο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με το διάσημο βραβείο «American Cinematheque Award» τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας του Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς στην 36η ετήσια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χίλτον στην Καλιφόρνια.

Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη που αυτή τη στιγμή συμβάλλει σημαντικά στην «τέχνη της κινούμενης εικόνας» και τις προηγούμενες χρονιές έχουν τιμηθεί με αυτό το βραβείο οι Σκάρλετ Γιοχάνσον, Σπάικ Λι και Σαρλίζ Θερόν.

«Αυτό είναι αρκετά έντονο», είπε αποκλειστικά στο ΕΤ ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι ένα"δωμάτιο ζωής" γεμάτο με συναδέλφους, συνεργάτες και ανθρώπους που λατρεύω και μερικούς από τους οποίους θεωρώ οικογένεια, είναι καταπληκτικό. Είναι σίγουρα μια στιγμή που με άγγιξε».

Από το πλευρό του φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, Μπλέικ Λάβλι, η οποία εμφανίστηκε στην τελετή απονομής, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή του «The Beverly Hilton» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ράιαν Ρέινολντς.

«Τόσες πολλές από αυτές τις εκπληκτικές αρετές του προέρχονται από την πατρίδα του, τον Καναδά. Και το να προσφέρεις κάτι στη χώρα σου είναι κρίσιμο, για το ποιος είσαι ως άτομο», δήλωσε για την προσφορά του συζύγου της στον κινηματογράφο, ενώ τον επαίνεσε για την «καλή του καρδιά», το «χιούμορ» του, ενώ τόνισε το αίσθημα της «φιλανθρωπίας» που τον διακρίνει και την «απαράμιλλη εργασιακή του ηθική».




Δείτε επίσης