People & Style

Εύα Μέντες: Επιβεβαιώνει ότι παντρεύτηκε μυστικά τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

Εκτός από το τατουάζ της, τον αποκαλεί «σύζυγο» της, ενώ φοράει και βέρα!

Εύα Μέντες: Επιβεβαιώνει ότι παντρεύτηκε μυστικά τον Ράιαν Γκόσλινγκ!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αναζωπυρώθηκαν οι φήμες που θέλουν την Εύα Μέντες και τον Ράιαν Γκόσλινγκ να έχουν παντρευτεί κρυφά, μετά από μια δήλωση της...

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο «Today Australia» την Πέμπτη, στην οποία προωθούσε τη φιλανθρωπική οργάνωση «Ronald McDonald House», η Εύα Μέντες αναφέρθηκε στον Ράιαν Γκόσλινγκ ως «σύζυγό» της.

«Μου αρέσει η Αυστραλία. Όλοι εδώ είναι καταπληκτικοί, όλοι μας καλωσορίζουν, είναι τόσο όμορφα. Ο σύζυγός μου, ο Ράιαν είναι εδώ, τα παιδιά μας είναι εδώ, περνάμε τέλεια», είπε.

Το σχόλιό της προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους, καθώς σπάνια μιλούν δημόσια για τη σχέση τους, παρά τα 10 χρόνια που είναι μαζί.
Όμως, δεν ήταν το μόνο γεγονός που επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα και ήθελαν την Εύα Μέντες και τον Ράιαν Γκόσλινγκ να έχουν παντρευτεί μυστικά. Πρόσφατα, η ηθοποιός έκανε ένα τατουάζ που γράφει «de gosling»: Στην ισπανόφωνη κουλτούρα, οι γυναίκες προσθέτουν την πρόθεση «de» μπροστά από το επίθετό τους, αφού παντρευτούν!

Η Εύα Μέντες έδειξε το νέο της σχέδιο στα social media, oι χρήστες του Twitter «ενθουσιάστηκαν» με τα νέα και τα σχόλια για το ζευγάρι διαδέχονταν το ένα το άλλο, μάλιστα, ένας από αυτούς παρατήρησε τη βέρα που στόλιζε το δάχτυλο της ηθοποιού.

«Φοράει βέρα. Επιτέλους, το καταλάβαμε, νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο», έγραψε, με έναν άλλο να εύχεται συγχαρητήρια στο ζευγάρι.


Δείτε επίσης