People & Style

Έλεν Μίρεν για τον Λίαμ Νίσον: «Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον»

Για τη σχέση τους τη δεκαετία του 1980 μίλησε σε συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ…

Έλεν Μίρεν για τον Λίαμ Νίσον: «Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για τη σχέση τους τη δεκαετία του 1980 μίλησε σε συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ…

«Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον» δήλωσε η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο AARP The Magazine.

«Δεν ήταν γραφτό να είμαστε μαζί με αυτόν τον τρόπο, αλλά αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Τον αγαπώ βαθιά μέχρι και σήμερα. Είναι τόσο καταπληκτικός τύπος».

Πάντως, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάνε για το ειδύλλιό τους. «Ζούσαμε μαζί» είχε δηλώσει η Μίρεν στην εκπομπή «The Graham Norton Show» όταν ήταν καλεσμένοι και η ίδια και ο Νίσον, κι εκείνος πρόσθεσε ότι έζησαν μαζί για τέσσερα χρόνια! «Ήμασταν ένα σοβαρό δίδυμο για ένα διάστημα» δήλωσε η Μίρεν, την οποία θα δούμε στο πρίκουελ του «Yellowstone», το «1923».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Excalibur» του 1981, η οποία ήταν μία από τις πρώτες ταινίες του Νίσον, κι ο ίδιος είχε περιγράψει ότι βρισκόταν στο πλατό της ταινίας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας με τον φίλο του και συμπρωταγωνιστή του, Σάιραν Χάιντς, και έμειναν κεραυνοβολημένοι όταν είδαν για πρώτη φορά τη Μίρεν: «Ήρθε από 100 μέτρα μακριά, ντυμένη ως Morgana Le Fay, και οι δύο είπαμε, ‘ωχ, γαμώτο’» είπε ο Νίσον, προσθέτοντας «ήμουν ενθουσιασμένος»… «Δεν το ήξερα αυτό. Δεν μου το είχες ξαναπεί αυτό» απάντησε η Μίρεν προκαλώντας του κοινού.

Η Μίρεν παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χάκφορντ το 1997, ενώ ο Νίσον παντρεύτηκε τη Νατάσα Ρίτσαρντσον το 1994, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2009…

Δείτε επίσης