People & Style

Αρναούτογλου, Λάσπα και Κατερινόπουλος οι νέοι celebrity τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ!

Γνωστά ονόματα αλλά και...εκπλήξεις στη λίστα που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης

Γερουλάνος, Αρναούτογλου, Κατερινόπουλος και Λάσπα νέοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κατ’ αρχήν, έχουμε την επιστροφή του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος αναλαμβάνει τον τομέα Τουρισμού – καθώς έχει διατελέσει και υπουργός στο παρελθόν, αλλά και τον ορισμό του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, αδελφού του Γρηγόρη Αρναούτογλου και παρουσιαστή εδώ και χρόνια του καιρού στην ΕΡΤ3, ο οποίος ορίστηκε αναπληρωτής γραμματέας στον Τομέα Πολιτικής Προστασίας.

Έπειτα είναι ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο έμπειρος απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη – ενεργός έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο – ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας στον Τομέα Προστασίας του Πολίτη.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν όμως ο ορισμός της Κατερίνας Λάσπα ως τομεάρχη στον Τομέα Εθελοντισμού & Κοινωνικών Κινημάτων. Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες της δημοφιλούς παρουσιάστριας η οποία ασχολείται με τα κοινά εδώ και χρόνια, μάλιστα όπως έχει η ίδια παραδεχθεί, είχε δεχτεί και στο παρελθόν προτάσεις για ενεργό εμπλοκή στην πολιτική, αλλά τις είχε απορρίψει…

Δείτε επίσης