People & Style

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Λάκης Γαβαλάς με είπε ‘Μίστερ Μπούτια’, τι να πεις άλλο;»

Δείτε βίντεο όπου ο γνωστός κομμωτής μιλάει στην κάμερα για την κόντρα του με τον σχεδιαστή

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Λάκης Γαβαλάς με είπε ‘Μίστερ Μπούτια’, τι να πεις άλλο;»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σκληρή απάντηση στον Λάκη Γαβαλά, έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», ενώ αναφέρθηκε επίσης στο bullying που δέχθηκε μικρός, τη δύσκολη στρατιωτική θητεία και εξαπέλυσε τα βέλη του για το «GNTM».

«Στον Λάκη Γαβαλά αρέσει να σχολιάζει, να είναι στην επικαιρότητα, ή θα πει για εμένα ή για την Βίκυ Καγιά. Ο Λάκης Γαβαλάς με είπε ‘Μίστερ Μπούτια’, τι να πεις άλλο, ‘Μίστερ Πόδια’ να τον πω; Μοιάζει με τον κύριο ‘Μπούτια’. Η κριτική με αδικεί, σέβομαι την καριέρα του Λάκη Γαβαλά ως βιοτέχνη, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητεί και να βρίζει. Εμείς προϋπήρξαμε κι ας είναι πιο μεγάλος», ανέφερε, ενώ για το «GNTM» σχολίασε πως, «από το ‘GNTM’ δεν είδαμε καμία να προχωρήσει να κάνει μεγάλη καριέρα».

Όμως ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα παιδικά του χρόνια.

«Λόγω του bullying που δεχόμουν από μικρός ήθελα να αποδείξω ότι θέλω να γίνω κάποιος. Με τους γονείς μου ήταν φανταστικά τα παιδικά μου χρόνια, ήταν καλοί και οι δύο. Η μητέρα μου, μού λείπει πολύ, ένα μεσημέρι μας αποκάλυψε πως έχει καρκίνο», αποκάλυψε με συγκίνηση.

Για την στρατιωτική θητεία του επεσήμανε κλείνοντας πως, «ως φαντάρος υπηρέτησα στον Έβρο. Έλεγα “Παναγία μου πού ήρθα”. Έπαιρνα την μητέρα μου και της έλεγα να βάλει μέσο να φύγω. Ήταν δύσκολη η στρατιωτική θητεία για ένα παιδί που του αρέσει να παίζει κουτσό και σχοινάκι, ο διοικητής με έβαζε να κουρεύω, εκεί έμαθα».

Δείτε επίσης