People & Style

Έλτον Τζον: «Με τον σύζυγό μου θα στηρίξουμε τα παιδιά μας σε ό,τι κάνουν»

«Εάν έχουν κλίση στη μουσική θα τους ενθαρρύνω, αν όμως δεν θέλουν ν’ ασχοληθούν με αυτή και πάλι θα τους στηρίξω»

Έλτον Τζον: «Με τον σύζυγό μου θα στηρίξουμε τα παιδιά μας σε ό,τι κάνουν»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τη στήριξη τη δική του και του συζύγου του θα έχουν τα παιδιά τους σε ό,τι κι αν επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους, δήλωσε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Έλτον Τζον.

Ο δημιουργός μιλώντας στο στο E! News είπε ότι εάν οι γιοι του έχουν κλίση στη μουσική θα τους ενθαρρύνει, αν όμως δεν θέλουν να ασχοληθούν μ’ αυτή και πάλι θα υποστηρίξει τα όνειρά τους.

«Είναι ακόμα μικροί, οπότε δεν είναι απολύτως σίγουροι για το τι θα κάνουν. Αλλά φυσικά, όποια κι αν είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες τους, ο σύζυγός μου Ντέιβιντ και εγώ θα τους υποστηρίξουμε πλήρως» είπε.

«Φυσικά ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο με τους γιους μου», είπε ο Τζον στο E! News. «Ανυπομονώ επίσης να μπορέσω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο και σε άλλες δραστηριότητές μου, όπως το Elton John AIDS Foundation».

Ο μουσικός έχει δύο γιους, τον Ελάιτζα Τζόζεφ Ντάνιελ και τον Ζάκαρι Τζάκσον Λέβον.

Ο Έλτον Τζον και ο σύντροφός του έκαναν την πρώτη προσπάθεια να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από την Ουκρανία που ήταν φορέας του AIDS το 2009, όμως δεν τα κατάφεραν αφού η νομοθεσία της χώρας δεν τους το επέτρεψε.

Το 2010 απέκτησαν τον Ζάκαρι μέσω παρένθετης μητέρας. Το 2013, ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

Δείτε επίσης