People & Style

Καρντάσιαν – Γουέστ: Μόλις... 200.000 δολάρια το μήνα θα πληρώνει διατροφή ο ράπερ

Βγήκε το διαζύγιο της Κιμ Καρντάσιαν - Όλο το παρασκήνιο για την κοινή περιουσία τους

Καρντάσιαν – Γουέστ: Μόλις... 200.000 δολάρια το μήνα θα πληρώνει διατροφή ο ράπερ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κι επίσημα διαζευγμένοι! Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ έχουν πλέον στα χέρια τους τα χαρτιά του διαζυγίου, αλλά και της διατροφής.

Το πρώην ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του και κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών, αλλά και για το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλει κάθε μήνα ο ράπερ στην επιχειρηματία, σύμφωνα με το People.

Με βάση τα έγγραφα του διαζυγίου, το ζευγάρι θα έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, North, Saint, Chicago, Psalm.

Ο Κάνιε Γουέστ θα πρέπει να καταβάλλει στην Καρντάσιαν κάθε μήνα 200.000 δολάρια ως διατροφή για τα παιδιά. Ακόμη, θα είναι υπεύθυνος για τα μισά από τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδα των παιδιών.

Όσον αφορά τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού θα μοιραστούν με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Κιμ και ο Κάνιε παντρεύτηκαν τον Μάϊο του 2014 και η σχέση τους άρχισε να παίρνει την... κάτω βόλτα μετά τα δημόσια ξεσπάσματα του ράπερ το 2020. Τότε ο Κάνιε είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ όπου αποκάλυψε προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένεια και τον γάμο του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατεία.

Εκείνο το διάστημα, η Καρντάσιαν σε μια σπάνια δήλωσή της αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή, ζητώντας από τους θαυμαστές της «συμπόνια» και αναγνωρίζοντας την «περίπλοκη και επώδυνη» κατάστασή τους.

Η Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Γουέστ τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου.

Δείτε επίσης