People & Style

Ζ. Πικέ: Φήμες ότι χωρίζει και με την Κία

Σύννεφα σκιάζουν για άλλη μία φορά την προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή

Ζ. Πικέ: Φήμες ότι χωρίζει και με την Κία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κλυδωνίζεται η σχέση των Ζεράρ Πικέ και Κλάρας Κία; Αυτό τουλάχιστον λένε οι φήμες για τον ποδοσφαιριστή που χώρισε από τη Σακίρα προκειμένου να ζήσει έναν έρωτα όλο τρέλα στο πλευρό της νεαρής Κλάρα.

Ωστόσο, φαίνεται πως αντιμετωπίζει εκ νέου προβλήματα στην προσωπική του ζωή.

Η 23χρονη φέρεται να μην αντέχει την πίεση από τα ΜΜΕ και είναι έτοιμη να του πει «αντίο». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα διεθνή Μέσα που αναφέρουν ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω και του κυνηγιού που δέχεται από δημοσιογράφους και φωτογράφους και ότι ο χωρισμός τους είναι αναπόφευκτος.

Επιπλέον, γίνεται λόγος για εύνοια προς το πρόσωπό της από εταιρεία, η οποία ανήκει στον Πικέ αλλά και για ενόχλησή της για την όλη την προσέγγιση μεταξύ εκείνου και της Σακίρα τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να τερματιστούν οι διαπραγματεύσεις για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ίσως να ισχύουν όλα αυτά, ίσως πάλι το ζευγάρι απλά να έχει βαρεθεί να είναι μαζί. Πάντως, αυτές τις ημέρες ο Πικέ έχει εμφανιστεί περισσότερο με τα παιδιά του και τη μητέρα του παρά με την Κλάρα Κία, με την οποία φαίνεται να είναι σε απόσταση.

Το ρομαντικό ραντεβού που έγινε άγριος καυγάς

Πρόσφατες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ένα ρομαντικό ραντεβού του Πικέ και της Κία να καταλήγει σε καυγά.

Η εκπομπή «Y ahora Sonsole» τις εξέτασε και δείχνουν ότι δεν είναι όλα ρόδινα με το ζευγάρι. Συγκεκριμένα, βλέποντας τις φωτογραφίες, εξήγησαν: «Το ζευγάρι φεύγει από ένα εστιατόριο πιασμένο χέρι-χέρι, αλλά το πρόσωπο της Clara Chia δείχνει θλίψη. Ο Πικέ κρατάει την τσάντα της και φαίνεται να της λέει κάτι, αλλά εκείνη δεν τον κοιτάζει καν».

Δείτε επίσης