People & Style

Ίαν Στρατής: «Ήμουν μέσα στον τοκετό, δε γινόταν να το χάσω»

Για πρώτη φορά πατέρας έγινε πριν λίγες ημέρες ο Ίαν Στρατής, όταν η σύντροφός του Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Ίαν Στρατής: «Ήμουν μέσα στον τοκετό, δε γινόταν να το χάσω»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του περνούν ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη, αφού το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά στα χέρια του το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι.

Το βράδυ της Δευτέρας 13/12 ο Ίαν Στρατής πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης του ενώ δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ξαναζήσουμε γιατί είναι και το πρώτο μωρό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναισθήματα που πραγματικά δεν μπορώ να τοπ περιγράψω, με συγχωρείτε», είπε αρχικά ο Ίαν Στρατής.

Και συνέχισε: «Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω, το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας. Έχουμε αποφασίσει όνομα αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμα».

Κλείνοντας, ο Ίαν Στρατής σημείωσε: «Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν καν προγραμματίσουμε το μωρό. Έπαιρνα τα γατιά σαν να είναι μωρά και σήμερα ξέρω τι να κάνω».

Δείτε επίσης