People & Style

Ζιζέλ Μπούντχεν: Απαστράπτουσα στην πρώτη της επίσημη εκδήλωση μετά το διαζύγιο

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο, έπειτα από 13 χρόνια γάμου

Ζιζέλ Μπούντχεν: Απαστράπτουσα στην πρώτη της επίσημη εκδήλωση μετά το διαζύγιο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το τελεσίγραφο που έδωσε η Ζιζέλ Μπούντχεν στον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι τον Οκτώβριο ήταν σαφές: «Ή το ποδόσφαιρο ή εγώ». Κι εκείνος επέλεξε το ποδόσφαιρο.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 12 χρόνια γάμου, αφού η Ζιζέλ δεν άντεχε άλλο την απουσία του συζύγου της από τη οικογένειά τους.

Και τώρα ήρθε η στιγμή το σούπερ μόντελ να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό. Η Ζιζέλ Μπούντχεν έδωσε το "παρών" σε εορταστικό δείπνο για την επέτειο κοσμηματοπωλείου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Για την περίσταση επέλεξε ένα χρυσό μεταλλικό φόρεμα με εντυπωσιακό κόψιμο στο ντεκολτέ της και έδειχνε πραγματικά απαστράπτουσα. Το δείπνο αυτό σηματοδότησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε εκδήλωση μετά το διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι πριν από δύο μήνες.


Στο μεταξύ το μοντέλο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της μαζί με τα παιδιά της Μπεν και Βίβιαν προκειμένου να περάσουν τις εορτές των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το χωρισμό του ζευγαριού, η Ζιζέλ αγόρασε μία έπαυλη αξίας 11,5 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι, ακριβώς στην άλλη πλευρά του κολπίσκου, από το σπίτι του Τομ.

Δείτε επίσης