People & Style

Αντίνοος Αλμπάνης - Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το φιλί στο στόμα on air

Τη δική του απάντηση σε όσους σοκάρονται ακόμη με τα gay φιλιά στην τηλεόραση έδωσε μέσα από την εκπομπή «Night Out» ο Αντίνοος Αλμπάνης

Αντίνοος Αλμπάνης - Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το φιλί στο στόμα on air
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τον Αντίνοο Αλμπάνη υποδέχτηκε χθες βράδυ ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην εκπομπή του Mega «Night Out» και το φιλί που αντάλλαξαν on air ήταν το μήνυμα που θέλησαν να δώσουν σε όσους σοκάρονται με τα gay φιλιά.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία που βιώνει μέσα από τη συμμετοχή του στο "Maestro", για το πώς διαχειρίζεται την εικόνα του και αν έχει εγκλωβιστεί ποτέ σε αυτή αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Μιχάλη, του γιατρού του νησιού στο "Maestro", δήλωσε πως όταν επιβεβαιώθηκε τελικά πως η σειρά θα προβληθεί στο Netflix, βγήκε στο μπαλκόνι και ούρλιαζε από χαρά.

Έχοντας συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο Αντίνοος Αλμπάνης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναδεί κάποιον να αγαπάει τόσο πολύ τη δουλειά και να περιποιείται τους συναδέλφους του.

Βέβαια, του το "ξεπλήρωσε" με μία ξεκαρδιστική φάρσα που του έκανε στον αέρα της εκπομπής, καθώς τον κάλεσε στο τηλέφωνο και τον ρωτούσε αν η σκυλίτσα του η Μπλου, η οποία "παίζει" και εκείνη στη σειρά, θα πρέπει να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο συνεργασίας με την πλατφόρμα και αν θα πρέπει να εξεταστεί από κάποιον ξένο κτηνίατρο.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν του έχει στοιχίσει ποτέ το ότι λέει ανοιχτά τη γνώμη του, ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε πως δεν λέει κάτι εξτρεμιστικό αλλά απλά τη γνώμη του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ατζέντα και δεν τον απασχολεί καθώς, όπως είπε, "δεν είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτή τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω να κάνω αυτή τη δουλειά".

Έφερε ως παράδειγμα μάλιστα την ερωτική σκηνή στο "Maestro" και το φιλί ανάμεσα στον Σπύρο (Γιώργος Μπένος) και τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς), για το οποίο πολλοί ενοχλήθηκαν. Τότε, ο Αντίνοος Αλμπάνης σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τον παρουσιαστή και ρωτώντας στην κάμερα αν θα ήταν τέλειο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά, γύρισε και φίλησε τον παρουσιαστή στο στόμα.

Δείτε επίσης