People & Style

Χένρι Καβίλ: Ο πρώην... Σούπερμαν στη λίστα για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Μετά τον Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, ένα ακόμη όνομα προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Χένρι Καβίλ: Ο πρώην... Σούπερμαν στη λίστα για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μπορεί πριν λίγο καιρό το όνομα του Άαρον Τέιλορ Τζόνσον να ήταν το επικρατέστερο για το ρόλο του νέου Τζέιμς Μποντ, τώρα όμως έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους επικρατέστερους ηθοποιούς που ενδέχεται να φορέσουν το κοστούμι του πράκτορα 007, ένα ακόμη.

Πρόκειται για τον Χένρι Καβίλ, ο οποίος αποσύρεται από το ρόλο του Superman, γεγονός που του δίνει περισσότερες πιθανότητες να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ.

Τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, άρχισαν να μιλούν για το κάστινγκ ύστερα από πληροφορία που αποκαλύφθηκε μέσω της Sun: «Ο Άαρον πήγε για δοκιμαστικό για να γίνει ο επόμενος Μποντ που θα βγει τον Σεπτέμβριο. Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι απλά τον λάτρεψε», ανέφερε το δημοσίευμα.

Η βρετανική εταιρεία William Hill δίνει τόσο στον Τέιλορ-Τζόνσον όσο και στον Καβίλ πιθανότητες 2-1 ως διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ. Πρόσφατα, άλλωστε έγινε γνωστό ότι ο Χένρι Καβίλ αποσύρεται από τον ρόλο του Superman, γεγονός που του δίνει περισσότερες πιθανότητες να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ.

Ο Λι Φελπς, εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε για τους δύο ηθοποιούς: «Νομίζω ότι και οι δύο θα ταιριάζουν πολύ στον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί στις ταινίες δράσης».

Δείτε επίσης