People & Style

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ποια είμαι εγώ που θα σας κρίνω, μία απλή απόφοιτη Λυκείου»

«Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ποια είμαι εγώ που θα σας κρίνω, μία απλή απόφοιτη Λυκείου»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US, κάθε Σάββατο βράδυ σχολιάζει και βαθμολογεί τις εμφανίσεις των ζευγαριών. Η ηθοποιός κλήθηκε και αυτή τη φορά να εκφράσει την άποψή της, για την ερμηνεία και τη σκηνική παρουσία του πρώτου ζευγαριού που διαγωνίστηκε στον ημιτελικό του J2US.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ερμήνευσαν το τραγούδι «Ποιος μωρό μου ποιος» του Γιάννη Πάριου, φέρνοντας νησιώτικο αέρα… μέσα στην εποχή των Χριστουγέννων.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στη Βίκυ Σταυροπούλου, για να κάνει την κριτική της, εκείνη επέλεξε να ξεκινήσει σχολιάζοντας το νέο Προεδρικό Διάταγμα, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στον καλλιτεχνικό κόσμο και αφορά στα πτυχία των καλλιτεχνικών σχολών.

«Τώρα ρε Νίκο νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί σκέφτομαι: ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Γιατί με το καινούργιο Διάταγμα είμαι μία απλή απόφοιτη Λυκείου. Αλλά τέλος πάντων… θα δικαιολογήσω το μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής.

«Επειδή είναι γιορτινές μέρες, ας μην τις μαυρίζουμε με τέτοια γεγονότα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου και προχώρησε στην κριτική της για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης