People & Style

Κλέλια Ανδριολάτου: Θα εμφανιστεί με το νέο της κούρεμα στο «Maestro 2»;

Τι λέει η ίδια; - Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη της στο «MEGA Καλημέρα»

Κλέλια Ανδριολάτου: Θα εμφανιστεί με το νέο της κούρεμα στο «Maestro 2»;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Κλέλια Ανδριολάτου, και αναφέρθηκε στο ρόλο της στο «Maestro» και στην απήχηση που έχει η δημοφιλής σειρά στο Netflix.

«Από τη στιγμή που τέλειωσα τη σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα», είπε για το πώς ένιωσε όταν δέχτηκε πρόταση να παίξει από τον δημιουργό της σειράς.

«Εννοείται ότι χαίρομαι που το "Maestro" θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το "Maestro" κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο "Maestro"» ανέφερε σχετικά με την επιτυχία της σειράς.

Για τα γυρίσματα τόνισε πως «πηγαίνουμε στο γύρισμα του "Maestro" και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος γράφεται τώρα», ενώ, όσον αφορά στον αν θα κρατήσει το κοντό κούρεμά της για τον δεύτερο κύκλο είπε: «Δε νομίζω, για να δούμε. Θα δούμε».


Όσο για το χαρακτήρα και τις συνήθειές της, επισήμανε: «Τροφοδοτούμαι μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά κοινωνική, εύκολη στην παρέα, αλλά είναι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι».

Δείτε επίσης