People & Style

Διονύσης Σχοινάς: «Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια!»

Δείτε βίντεο με τον τραγουδιστή ο οποίος μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή «Μπράβο»

Διονύσης Σχοινάς: «Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια!»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ1 βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής και μίλησε για τη νύχτα που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, όταν έκανε στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, live πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή...

«Εκείνη η βραδιά ήταν ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Κανείς δεν ήξερε αν θα κάνω πρόταση γάμου. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα κανένας άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον τότε βοηθό της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά.

«Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το "πέταξα" πιο πολύ για να το κάνω και τελικά, το έκανα. Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το "Μπράβο"», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ανέφερε πως η αγαπημένη του δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να της κάνει πρόταση γάμου, ενώ, πολλοί τότε, έλεγαν πως το ζευγάρι θα χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια...

«Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μέσα στο μυαλό και την καρδιά της Καίτης. Απλά τότε την εξέθεσα και άλλοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια», είπε ο Διονύσης Σχοινάς.


Δείτε επίσης