People & Style

O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει μπάτλερ για τη βίλα του και δίνει μισθό 6.000 ευρώ

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του αναζητούν έμπειρο και εχέμυθο προσωπικό

O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει μπάτλερ για τη βίλα του και δίνει μισθό 6.000 ευρώ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αγγελία για να βρουν μπάτλερ, μάγειρα και άλλους δύο υπαλλήλους για τη νέα τους βίλα έχουν βάλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής μαζί με την σύντροφό του και τα πέντε παιδιά τους έφτιαξαν μια βίλα στην περιοχή Κασκάις της Πορτογαλίας η οποία βλέπει τον Ατλαντικό και απέχει μόλις 30 χλμ από την πρωτεύουσα Λισαβόνα.

Ο Ρονάλντο που θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο το νέο του σπίτι έχει αποτανθεί σε ειδικό γραφείο και ψάχνει κυρίως μπάτλερ και σεφ. Σύμφωνα με την Correio da Manhã δίνει μισθό 6.000 ευρώ το μήνα και θα υπογράψει μαζί τους ρήτρες εμπιστευτικότητας!

Η βίλα εκτείνεται σε 2.720 τετραγωνικά μέτρα. Είναι χωρισμένη σε τρεις ορόφους με εξωτερικό χώρο άλλα 544 τετραγωνικά μέτρα ο οποίος περιλαμβάνει πολλούς κήπους, εξωτερική πισίνα (εκτός από την εσωτερική), γυμναστήριο, γήπεδο τένις και γκαράζ για περισσότερα από 20 αυτοκίνητα!

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η Rolls-Royce Dawn αξίας 350.000 ευρώ που του χάρισε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για τα Χριστούγεννα. Η βίλα ξεπερνάει σε αξία τα 21 εκατ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως μετά από την συνταξιοδότηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR-7 υπέγραψε στην Αλ Νασρ και θα περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου του στη Σαουδική Αραβία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Τζορτζίνα και τα παιδιά θα φύγουν μόνιμα από την Ευρώπη.

Δείτε επίσης