People & Style

Μπισμπίκης για συνεργασία με Βανδή: «Ναι, αρκεί να μη χρειαστεί να τραγουδήσω!»

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου και του Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Δέσποινα Βανδή

Μπισμπίκης για συνεργασία με Βανδή: «Ναι, αρκεί να μη χρειαστεί να τραγουδήσω!»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησαν οι δύο ηθοποιοί, και αναφέρθηκαν τόσο στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA στην οποία πρωταγωνιστούν, όσο και στην προσωπική τους ζωή και στα βιώματα τους.

«Τελευταία μου δουλειά ήταν στο καζίνο, πριν μπω στη δραματική σχολή. Και για βιοποριστικούς λόγους και γιατί όλα τα παιδιά δουλεύαμε τότε, τα καλοκαίρια και δεν κάναμε διακοπές. Έχω δουλέψει και οικοδομή και σε χασάπικο και σιδεράς και νύχτα», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφερόμενος στα επαγγέλματα που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

«Στα 14 μου δούλευα σε οικοδομή για να μπορώ να κεράσω τους φίλους μου. Ήταν ελευθερία, ανεξαρτησία. Εγώ στα παιδιά μου τα δίνω απλόχερα, αλλά αν δω ότι δεν εκτιμούν, θα τους βάλω γκάζια για να καταλάβουν ότι πρέπει να σέβονται ότι τους δίνει ο άλλος». πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Αναφορικά με τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ο ηθοποιός δήλωσε: «Θα της αφιέρωνα το "Να μ' αγαπάς" του Παύλου Σιδηρόπουλου. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω ένα ανυπόφορο μέσα μου, μια αγωνία, όταν είμαι μαζί της, δημιουργείται μια ψυχική γέφυρα και αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει» και ο Γιάννης Στάνκογλου συμπλήρωσε τότε: «Και δεν γίνεται ανυπόφορος και σε εμάς. Τώρα είναι γλυκός».

Όσο για τους ανθρώπους που τους απαθανατίζουν σε προσωπικές τους στιγμές, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως έχει σταματήσει και παράσταση για να ζητήσει να κατεβάσουν το κινητό, ενώ τόνισε πως πολλοί μη επαγγελματίες τραβούν φωτογραφίες με σκοπό το οικονομικό όφελος.
«Αν δεν ζεις αυτό που θες, ζεις τις ζωές των άλλων. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μειώνουμε τις αξίες της ζωής, δεν χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», είπε.
Πάντως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Βανδή: «Ναι, αρκεί να μη χρειαστεί να τραγουδήσω», είπε...

Δείτε επίσης