People & Style

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο»

Η γνωστή τραγουδίστρια, δεν δίστασε να αποκαλύψει στο «εξομολογητήριο» το πλέον περίεργο μέρος που έχει προχωρήσει σε ερωτική συνεύρεση

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μπέσσυ Αργυράκη μαζί με τον φίλο της Τόλη Παπαδημητρίου, αυτή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Η γνωστή τραγουδίστρια, δεν δίστασε να αποκαλύψει στο «εξομολογητήριο» το πλέον περίεργο μέρος που έχει προχωρήσει σε ερωτική συνεύρεση.

«Θέλω να μου πεις το πιο τρελό μέρος που έχεις κάνει σεξ σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου» ζήτησε, αρχικά, να μάθει ο παρουσιαστής για να λάβει από την καλεσμένη του, δειλά, την εξής απόκριση. «Να το πω; Σε αεροπλάνο, στην business θέση, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία».

Θ.Γ.: Είχες και τον χρόνο σου, λοιπόν.

Μ.Α.: Ε, γι’ αυτό προτίμησα αυτή την πτήση! Ήξερα ότι θα έχουμε όλο τον χρόνο και δεν θα μας διακόψει τίποτα.

Θ.Γ.: Τολμώ να πω ότι δεν θα ήταν και μία φορά σε ένα ταξίδι εικοσιτετράωρο.

Μ.Α.: Αυτό θα το αφήσουμε να αιωρείται.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από το Happy Day του Alpha:

Η γνωστη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μιλά για την «τσαχπινιά» και τον «αυθορμητισμό» που κουβαλάει από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα, την επιτυχημένη της καριέρα στην Ιαπωνία, το όνειρο που πραγματοποίησε μέσα από το νέο της τραγούδι, τη συνήθεια που έχει με τις φίλες της, ενώ θα αποκαλύψει λεπτομέρειες γύρω από τη γνωριμία και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα.

Ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μπέσσυ Αργυράκη στη συνέχεια υποδέχονται τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Τόλη Παπαδημητρίου! Με το πηγαίο του χιούμορ, ο Τόλης Παπαδημητρίου θυμάται την πρώτη φορά που μίλησε με την Μπέσσυ Αργυράκη και εξηγεί γιατί ήταν σουρεάλ, παραδέχεται ότι υπήρχε ένταση ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο show «Just the 2 of Us», ενώ μαζί με τη φίλη του, θα περάσουν μια αξέχαστη «Βραδιά Ποίησης» στο πλατό του «After Dark»!

Θα καταφέρει άραγε η Μπέσσυ Αργυράκη να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Θέμη στο Εξομολογητήριο;

Δείτε επίσης