People & Style

Στη «φυλακή» η Κιμ Καρντάσιαν

Μία από τις χειρότερες φυλακές του κόσμου, την «Pelican Bay State Prison», επισκέφτηκε η Κιμ Καρντάσιαν

Στη «φυλακή» η Κιμ Καρντάσιαν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Είναι γνωστό το πάθος της Κιμ Καρντάσιαν να αλλάξει τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος στην Αμερική και μάλιστα έχει βάλει το ... λιθαράκι της πολλές φορές στη διευκόλυνση αποφυλάκισης κρατουμένων.

Ήταν το 2018 όταν η επιχειρηματίας επισκέφτηκε τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο για να ζητήσει να δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον, που φυλακίστηκε το 1996 για τη συμμετοχή της σε οργάνωση διακίνησης κοκαΐνης στο Μέμφις και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε μαζί με τον ηθοποιό Τόμπι Μαγκουάιρ και τον Σκοτ Μπάντνικ μία από τις χειρότερες φυλακές του κόσμου, την «Pelican Bay State Prison», η οποία βρίσκεται στο Crescent της Καλιφόρνια. Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε με τους κρατούμενους που βρίσκονται σε απομόνωση, προκειμένου να μάθει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη συνθήκη στην ψυχική τους υγεία.

Η influencer είχε βοηθήσει στο παρελθόν την κρατούμενη από το Τενεσί, Σίνθια Μπράουν, να εξασφαλίσει επιείκεια και έπαιξε βασικό ρόλο στην απελευθέρωση κρατουμένων όπως ο Μάθιου Τσαρλς και ο Τζέφρι Στρίνγκερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νομική ομάδα της τηλεπερσόνας βοήθησε στη διευκόλυνση της απελευθέρωσης 17 κρατουμένων σε διάστημα τριών μηνών.

Δείτε επίσης