People & Style

Τζορτζ Κλούνει: Στην κορυφή με τους πιο σέξι γκριζομάλληδες

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στέφθηκε ως πιο σέξι γκριζομάλλης του κόσμου από τους Βρετανούς, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τζορτζ Κλούνει: Στην κορυφή με τους πιο σέξι γκριζομάλληδες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Είναι πλούσιος, παγκοσμίως γνωστός, Χολιγουντιανός ηθοποιός, παντρεμένος οικογενειάρχης με δύο παιδιά και τώρα έρχεται να κατακτήσει την κορυφή στη λίστα με τους πιο σέξι γκριζομάλληδες. Τι άλλο μπορεί να θέλει ο Τζορτζ Κλούνεϊ από τη ζωή του;

Ο 61χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ διατηρεί το look των γκρίζων μαλλιών από το 2009 και κατατρόπωσε άλλους συναδέλφους και επίσης γκριζομάλληδες κατακτώντας την κορυφή στη λίστα των προτιμήσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, οι Βρετανοί συμφιλιώνονται πλέον με τα γκρίζα μαλλιά τους, καθώς το 1/3 άνω των 40 ετών παραδέχονται ότι τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι πολύ πιο ελκυστικά από τα βαμμένα.

Η Harriet Scott από την Perspectus Global που συνέταξε την έρευνα, είπε, σύμφωνα με την Daily Mail: “Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι ο Βρετανοί πιστεύουν πως τα γκρίζα μαλλιά είναι σέξι και είναι υπέροχο να βλέπουμε πόσοι πολλοί αφήνουν τις βαφές και επιλέγουν το φυσικό τους χρώμα” και πρόσθεσε: “Επίσης είναι υπέροχο να βλέπεις τον George Clooney να έρχεται πρώτος στη δημοσκόπηση, μαζί με τόσους άλλους υπέροχους γκριζομάλληδες αστέρες.”


Ο Τζορτζ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα γκρίζα του μαλλιά και έχει δηλώσει ότι δεν θα σκεφτόταν ποτέ να τα βάψει καθώς “σχεδιάζει να γεράσει με χάρη“

Είχε πει στο E! News: “Δεν νομίζω ότι θα έβγαζε νόημα, ειλικρινά… Το έχω δει να συμβαίνει και ιδιαίτερα στους άνδρες, δεν νομίζω ότι λειτουργεί πραγματικά καλά. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος.”

Δείτε επίσης