People & Style

Ιβάνα Τραμπ – Διαθήκη: Ούτε σεντ ο Ντόναλντ Τραμπ από την περιουσία της

Η Ιβάνα Τραμπ πέθανε τον περασμένο Ιούλιο ύστερα από πτώση από τη σκάλα του σπιτιού της, στο Μανχάταν

Ιβάνα Τραμπ – Διαθήκη: Μέσα η πρώην νταντά – Εκτός ο Ντόναλντ Τραμπ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

H τελευταία διαθήκη της Ιβάνα Τραμπ είναι πλέον στα δημόσια αρχεία και σύμφωνα με αυτήν άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στα τρία παιδιά της, Donald Trump Jr., Ivanka και Eric.

Ακόμη, σε πρώην νταντά αφήνει το σκυλάκι της, καθώς και ένα διαμέρισμα αξίας 1 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι Μπιτς στη Φλόριντα, ενώ στον πρώην σύζυγό της και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αφήνει το... τίποτα!

Σύμφωνα με τα έγγραφα, στη διαθήκη της η Ιβάνα Τραμπ σημειώνει: “Δίνω και κληροδοτώ τον σκύλο μου, τον Tiger Trump, και οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο μπορεί να έχω τη στιγμή του θανάτου μου, στη φίλη μου, Susanna Dorothy Curry.” Μάλιστα, η Ιβάνα προέβλεπε και την περίπτωση που η Curry πέθαινε πριν από αυτήν: Αν συνέβαινε αυτό, ο Tiger θα είχε πάει στον Eric.

Η Curry εργαζόταν για την οικογένεια Trump για δεκαετίες, σύμφωνα με το Newsweek. Η Ιβάνα έγραψε για την Curry ακόμη και στο βιβλίο της “Raising Trump” το 2017, στο οποίο θυμάται ότι άρχισε να εργάζεται ως νταντά για την οικογένεια “με μια λάμψη στο μάτι και άφθονη ενέργεια”. Αργότερα, αφού μεγάλωσαν τα παιδιά, η Curry εργάστηκε ως βοηθός της Ιβάνα.

Όσον αφορά στο διαμέρισμα στο Μαϊάμι Μπιτς, αυτό έχει εκτιμώμενη αξία στα 1,12 εκατ. δολάρια, σύμωνα με το Redfin. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Χτίστηκε το 2001 και αγοράστηκε το 2009 αντί 635.000 δολαρίων.

Μεταξύ των σημαντικών σημείων της διαθήκης της Ιβάνα περιλαμβάνεται και το αίτημά της να δωριστεί η γκαρνταρόμπα της στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και τον Στρατό Σωτηρίας. Δηλαδή, όλη η γκαρνταρόμπα της εκτός από τη γούνινη συλλογή και τα κοσμήματά της, που ζήτησε να πουληθούν, με όποιο κέρδος να δοθεί στα παιδιά της.

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έλαβε ούτε σεντ από την περιουσία της, η Ιβάνα του παραχώρησε μαζί με τα παιδιά της τον από κοινού έλεγχο των ακινήτων της, που εκτιμάται ότι αγγίζουν τα εκατομμύρια. Περιλαμβάνουν ένα ακίνητο στην Τσεχία, ένα γαλλικό ακίνητο και το αρχοντικό της στο Upper East Side.

Δείτε επίσης